Θα τα λατρέψεις! Αυτά είναι τα πουκάμισα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου [εικόνες]

Αρσενικό που δεν φορά πουκάμισα ισούται με γυναίκα που απεχθάνεται τα τακούνια! Κοινώς; Όλοι οι κύριοι της υπόθεσης έχουν τη στιλιστική υποχρέωση να λένε ένα ηχηρό ναι στο εν λόγω κομμάτι. Και μιας που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές και τρέξε να αγοράσεις κάτι από αυτά.

Πρώτο στη λίστα

το oxford πουκάμισο. Λίγο πιο «χοντρό» από το κλασσικό βαμβακερό σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ζεστασιά ενώ μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με ζακέτες και πουλοβεράκια. Το σήμα κατατεθέν του; Τα κουμπιά στο γιακά.

Χειμώνας χωρίς καρό… δεν γίνεται. Ειδικά όταν αυτό «στολίζει» τα πιο μοντέρνα πουκάμισα της σεζόν. Συνδύασέ το με τα chinos και τα τζιν σου ενώ, αν είσαι τολμηρός, φόρεσέ το ξεκούμπωτο με t-shirt και με τη φόρμα σου. Must και αυτά με τη φανελένια υφή.

Από τη ντουλάπα σου δεν μπορεί να λείπει το all time classic denim πουκάμισο. Ταιριάζουν με όλα, από τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, ενώ σετάρονται εκπληκτικά και με πουλόβερ, αφήνοντας το γιακά τους εκτεθειμένο.

Όσον αφορά στις αποχρώσεις; Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο με τα σκούρα να πρωταγωνιστούν.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Θα τα λατρέψεις! Αυτά είναι τα πουκάμισα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα