Παπαδόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Άραγε πόσο απέχει ο «Τιτανικός» από το Τιτάνια;

Στη χειρότερη καμπή της μικρής της ιστορίας βρίσκεται σήμερα η ΔΗΜΑΡ, τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της. Οι ευθύνες βέβαια ανήκουν αποκλειστικά σε όσους την οδήγησαν στο 1% των ευρωεκλογών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την γένεση της και σε καμία περίπτωση βέβαια στους ψηφοφόρους που την εμπιστεύθηκαν και της έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πολιτικά δρώμενα.

Φαίνεται ωστόσο ότι ακόμη και σήμερα λίγο πριν την διάλυση της κάποιοι εξακολουθούν να ασχολούνται με τα άλλα κόμματα και όχι με την τραγική εικόνα

της ΔΗΜΑΡ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος με ανάρτηση του στο Facebook για την επέτειο της ΔΗΜΑΡ σχολιάζει όσους παραβρέθηκαν στη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο Τιτάνια για τη ΔΕΗ.

Διαβάστε τι λέει:

Σαν σήμερα, τον Ιούνιο του 2010, ιδρύθηκε η ΔΗΜΑΡ!!!!!Ενα κομμα που γεμισε ελπιδα και αισιοδοξια τον προοδευτικο κοσμο και μας εκανε πολυ περήφανους τον Ιούνιο του 2012. Οι λόγοι της δημιουργίας της ειναι απολύτως αναγκαίοι και σήμερα. Ενα κόμμα ευρωπαϊκό, της σύγχρονης αριστεράς, ειναι χρήσιμο, τώρα που ανοίγει ο ουσιαστικός διάλογος για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς. Μπορει η ΔΗΜΑΡ να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής και στις απαιτήσεις των καιρών; Κατα τη γνώμη μου και παρά τα τεράστια λάθη του τελευταίου χρόνου εχει μια ύστατη ευκαιρία και αυτο θα φανει τις επόμενες δυο εβδομάδες!!! Αν οχι, θα ειναι πολυ κρίμα...

ΥΓ: Ευελπιστώ οι φίλοι που επιθυμούν το διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ να τρομαξαν όταν είδαν ποιοι/ες ηταν χθες στην πρωτη σειρά του Τιτάνια. Αραγε πόσο απέχει ο...."Τιτανικος" απο το Τιτάνια; Εκτιμω οτι οι χθεσινές παρουσίες πήγαν τον ΣΥΡΙΖΑ αρκετά βήματα πίσω και ακυρώνουν τις οποίες-δειλες-προσπάθειες προς το ρεαλισμό εκανε το τελευταίο διάστημα ο Αλ. Τσιπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα