ΠΑΟΚ: Σκόρπισε χαμόγελα – Λευκή ισοπαλία με Ανζί (βίντεο)

22:14 7/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία, στη διοίκηση και στους φιλάθλους του σκόρπισε η πρώτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2013-14. Ο δικέφαλος, στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους αντιμετώπισε την πολυδιαφημισμένη Ανζί, των ακριβοπληρωμένων μεταγραφών και του Σάμιουελ Ετό.

Παρόλο η ρωσική ομάδα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της

προετοιμασίας της, δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, που είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο ματς.

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Χουμπ Στέφενς, ξεκίνησε με πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα, αφού ξεκίνησε τους μικρούς Τζανδάρη, Πόποβιτς και Δεληγιαννίδη, ενώ επέλεξε για την επίθεση τον Γιάννου.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τους Βούκιτς, Αθανασιάδη, Κάτσε ενώ δεν μέτρησε και γκολ που πέτυχε ο Δεληγιαννίδης, αφού ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Βίτορ, Λόπεθ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιάννου.

Οι 11 του β' ημιχρόνου ήταν οιι: Χακόμπο, Κίτσιου,Ποζατζίδης, Κατσουράνης, Κατσικάς, Κάτσε, Τζιόλης, Λόρενς,Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ανζί: Γκαμπούλοβ, Γκατζιμπέκοβ, Ταγκιρμπέκοβ, Εβέρτον, Μπουσουφά, Ντα Σίλβα Ζουσιλέι, Ντιαρά, Ουίλιαν, Ντενίσοβ, Ιόνοβ, Ετό.

Οι 11 του β' ημιχρόνου ήταν οι: Γκαμπούλοβ, Γκατζιμπέκοβ, Ντα Σίλβα Ζουσιλέι, Ταγκιρμπέκοβ, Ουίλιαν (72' Καρσελά), Ζοάο Κάρλος, Μπουσουφά, Αχμέντοβ, Σάτοβ, Ντενίσοβ, Λασινά Τραορέ

Δείτε το βίντεο...


Anzhi - PAOK 0-0 Highlights (7.7.2013) από ggiwrgos10

Keywords
Τυχαία Θέματα