Η γιατρός που έκανε τη διπλή μαστεκτομή στη Βίκυ Σταμάτη αποκαλύπτει…

16:55 7/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Για την επέμβαση της διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε η Βίκυ Σταμάτη, μίλησε η πλαστική χειρουργός Μαρία Κοτρώτσιου, θεράπουσα ιατρός της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η επέμβαση, που ήταν επιτυχημένη, πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και η κα Κοτρώτσιου αποκαλύπτει πως «η κυρία Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου έκανε μια επέμβαση 7 ωρών συνολικά και έκανε μαστεκτομές αμφοτερόπλευρες αλλά και άμεση αποκατάσταση».

Σε ό,τι αφορά

τη μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρώην υπουργού, αλλά και το διάστημα που θα παραμείνει στο νοσοκομείο, η γιατρός τόνισε στο Tv Show πως «η μετεγχειρητική πορεία είναι πάρα πολύ καλή, θα παραμείνει όσο κριθεί απαραίτητο στο νοσοκομείο, για να γίνουν σε ειδικό χώρο ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, οι αλλαγές και όλα όσα χρειάζεται. Την παρακολουθούμε. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς τελέσαμε το ιατρικό κομμάτι και πιστεύω ότι το έχει εκτιμήσει και η ίδια. Τελέσαμε το καλύτερο δυνατό. Μετά την επέμβαση, έκανε ότι πιο ανθρώπινο κάνει ένας ασθενής σε έναν γιατρό. Μας είπε «Σας ευχαριστώ πολύ».

Να υπενθυμίσουμε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ενώ το χειρουργείο διήρκεσε επτά ώρες.

Στην αίτηση αποφυλάκισής της πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Σταμάτη είχε αναφέρει: «Ήδη πριν από την αποφυλάκισή μου είχαν διαγνωσθεί μέσω μαγνητικής τομογραφίας και υπερήχου σοβαρά ευρήματα στους δύο μαστούς μου, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης δια της υποβολής μου σε χειρουργική επέμβαση. Διαρκούντος του εγκλεισμού μου στη φυλακή εκδήλωσα και εξακολουθώ να εκδηλώνω πόνους και στους δύο μαστούς, και δυσκαμψίας σε κινήσεις. Με ένα απαλό έστω άγγιγμα είναι αισθητά κάποια από τα πολλαπλά ογκίδια που φέρω σε αμφότερους τους μαστούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα