Παντρεμένοι Με Παιδιά: Πως είναι οι πρωταγωνιστές 19 χρόνια μετά [εικόνες]

Δεκαεννέα χρόνια μετά το τέλος της σειράς που σάρωσε στις ΗΠΑ και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, κάνουμε μία αναδρομή στα ΄90s και μας «πέφτουν τα σαγόνια».

Οι ηθοποιοί της σειράς Παντρεμένοι Με Παιδιά που κάποτε μας έκαναν να ξεκαρδιζόμαστε από τα γέλια πλέον έχουν αλλάξει καθώς το πέρασμα του χρόνου άφησε τα σημάδια του επάνω τους:

1 από 22 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κέιτι Σάγκαλ

Η γυναίκα του Αλ Μπάντι, η Πέγκυ με το ιδιαίτερο μαλλί και την τσίχλα που την μασούσε διαρκώς.

Το κλασσικό καταναλωτικό πρότυπο Αμερικανής γυναίκας που είναι αφελής αλλά ταυτόχρονα και καπάτσα.

Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει στις σειρές Sons of Anarchy και στη φετινή Bastard Executioner.

Κριστίνα Απλγκέιτ

Η «καυτή» κόρη της οικογένειας (….) που το live κοινό επευφημούσε με κάθε της εμφάνιση, ήτανε η ξανθιά bimbo που την έπιαναν κορόιδο για πλάκα

Τα τελευταία χρόνια, η Κριστίνα Απλγκέιτ μετά και την δύσκολη φάση με τον καρκίνο του μαστού έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες, με πιο χαρακτηριστική τα Anchorman.

Εντ Ο' Νιλ

Ο πωλητής παπουτσιών, πατέρας της οικογένειας που σιχαίνεται την οικογενειακή ζωή και… σουλάτσαρε στα στριπτιτζάδικα με τον Σύλλογο Δεινοπαθούντων Ανδρών.

Τα τελευταία έξι χρόνια υποδύεται τον Τζέι Πρίτσετ στη σειρά Modern Family με σύζυγο του την Σοφία Βεργκάρα

Ντέιβιντ Φοστίνο

Ο μοναχικός γιος Μπαντ, που περνούσε μία μεγάλη ξηρασία στα σεξουαλικά του αφού δεν του καθότανε κοπέλα ούτε με τάμα.

Την τελευταία δεκαετία έχει επιδοθεί σε αρκετά guests σε σειρές και ταινίες, ενώ έχει κάνει ένα και στο Modern Family όπου πρωταγωνιστεί ο Εντ Ο” Νιλ.

Αμάντα Μπιρς Τεντ ΜακΓκίνλι Ντέιβιντ Γκάρισον Χάρολντ Σιλβέστερ Ματ ΛεΜπλανκ Έντουαρντ Μπελ Νταν Τούλις Τζούνιορ

Η σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά ήταν η πρώτη που μας έβαλε μέσα σε ένα αμερικανικό σπίτι που δεν παρουσίαζε την κλασσική τέλεια οικογένεια, γεγονός που συνέβαλε στην επιτυχία της.

Κάνοντας λοιπόν ένα ταξίδι στο παρελθόν και αφού είδαμε τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών τότε και σήμερα, ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα facts:

Αρχικά οι σεναριογράφοι ήθελαν ο τίτλος της σειράς να είναι «Not the Cosbys», προκειμένου να την πλασάρουν ως απάντηση στην εικόνα της ιδανικής οικογένειας που παρουσίαζε η σειρά που ανταγωνίζονταν.

Το Παντρεμένοι με Παιδιά ήταν η πρώτη σειρά στην ιστορία του Fox που προβλήθηκε σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης και σάρωσε σε τηλεθέαση.

Αποτελεί την μακροβιότερη σειρά με ζωντανό κοινό στην ιστορία της Fox. Αριθμεί 259 επεισόδια με το πρώτο να βγαίνει στον «αέρα» στις 5 Απριλίου 1987 και το αποχαιρετιστήριο επεισόδιο να παίζεται στις 9 Ιουνίου 1997.

Το αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας του Ο’ Νιλ στο Χόλιγουντ, βρίσκεται ακριβώς μπροστά από ένα κατάστημα παπουτσιών. Ο Αλ Μπάντι ήταν υπάλληλος σε κατάστημα με παπούτσια και καθημερινά γκρίνιαζε πως είναι «είναι η χειρότερη δουλειά του κόσμου».

Το τραγούδι «Love and Marriage» των Sammy Cahn και Jimmy Van Hausen όπως ακούγεται στη σειρά, έχει ερμηνευτεί από τον Frank Sinatra και περιλαμβάνεται στο δίσκο That Is Sinatra! που κυκλοφόρησε το 1956. Ακούστηκε όμως για πρώτη φορά το 1955 στο Ol Blue Eyes.

Το Fox αρνήθηκε να προβάλλει ένα επεισόδιο, το οποίο τελικά μεταδόθηκε μετά το τέλος της σειράς, το 2002. Πρόκειται για επεισόδιο της τρίτης σεζόν με τον τίτλο «I’ll See You in Court» (Θα σε δω στο δικαστήριο) καθώς κρίθηκε πως η πλοκή του μπορεί να θεωρείτο ρατσιστική. Η Fox δεν ήθελε να το διακινδυνεύσει καθώς το προηγούμενο διάστημα μια νοικοκυρά έστελνε διαρκώς γράμματα στην εταιρία παραγωγής υποστηρίζοντας πως το περιεχόμενο της σειράς ήταν ανάρμοστο με αποτέλεσμα κάποιες εταιρίες να αποσύρουν τις διαφημίσεις

Στον πιλότο -που δεν βγήκε στον αέρα- την Κέλι και τον Μπάντι τους υποδύονταν οι Tina Caspary και ο Hunter Carson.

Επίσης ο Sam Kinisson και η Roseanne Barr ήταν οι αρχικές επιλογές για τον Αλ και την Πέγκυ.

O Ο’ Νιλ δανείστηκε στοιχεία για τον χαρακτήρα του από θείους του οι οποίοι όμως αρχικά δεν μπορούσαν να δουν τη σειρά καθώς διέμεναν στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Οχάιο όπου δεν παιζόταν η δημοφιλής κωμωδία

H Κέιτι Σαγκάλ πάλι, ήταν αυτή που εμπνεύστηκε και έχτισε ουσιαστικά όλο το στιλ της Πέγκυ.

Η αγάπη του Μπάντι για την χιπ-χοπ μουσική προστέθηκε στο σενάριο ως χαρακτηριστικό γνώρισμα του ήρωα, αφού οι συγγραφείς είχαν ενημερωθεί πως ο ηθοποιός που υποδυόταν τον γιο της οικογένειας ήθελε να γίνει αστέρι τις χιπ-χοπ.

The post Παντρεμένοι Με Παιδιά: Πως είναι οι πρωταγωνιστές 19 χρόνια μετά [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα