Πανικός στην Κρήτη με την βεντέτα για τον 17χρονο

Βυθίστηκε στο πένθος και στον φόβο ο νομός Ηρακλείου μετά το φονικό στο Ροτάσι. Οι αρχές τρέμουν πως η δολοφονία του 17χρονου νεαρού θα ξυπνήσει παλιά βεντέτα τριών οικογενειών ικανή να αιματοκυλήσει την περιοχή. 

Στις 3 το μεσημέρι οι αντίπαλες οικογένειες πιάστηκαν στα χέρια… και στη συνέχεια τον πρώτο λόγο είχαν τα όπλα και τα μαχαίρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επτά ατόμων ένα αγόρι έπεσε νεκρό με μαχαιριά στην πλάτη ενώ τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά. Ο αιματηρός καυγάς των τεσσάρων ανδρών ηλικίας  39, 23, 24, 44 ετών και των τριών 17χρόνων στην αγροτική περιοχή

του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροτασίου του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, είχε αιτία τις κτηματικές διαφορές καθώς οι εμπλεκόμενοι έχουν μαντριά στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους τραυματίες οι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας, 22 ετών φέρει διαμπερές τραύμα από όπλο στην κοιλιακή χώρα και ο δεύτερος, 39 χρόνων, είναι τραυματισμένος από μαχαίρι στη θωρακονεφρική χώρα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο τρίτος από τους τραυματίες, ένας 17χρονος φέρει θλαστικά κυρίως τραύματα, από ξυλοδαρμό. Ο 22χρονος τραυματίας, θείος του νεκρού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκειμένου να αποτραπεί νέα συμπλοκή μεταξύ των συγγενών των τριών οικογενειών, μέλη των οποίων ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Και τα δύο νοσοκομεία βρίσκονται υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου χρησιμοποιήθηκε ένα πυροβόλο όπλο αγνώστου τύπου, ράβδοι των βοσκών αλλά και μαχαίρια. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών της δολοφονίας ενώ έντονοι είναι οι φόβοι για αντίποινα από την οικογένεια του θύματος.

ΠΗΓΗ: cretalive

Keywords
Τυχαία Θέματα