Πάμε σινεμά! Δες τις 8 κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας με το hardcore «Love» να κλέβει την παράσταση [βίντεο]

Τις περιμέναμε και ήρθε η ώρα να τις δούμε! Αρκετές πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες ταινίες, όπως «Ο Αστακός», «Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» αλλά και η εγχώρια παραγωγή «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» κάνουν την πρώτη τους επίσημη στις αθηναϊκές αίθουσες…

Ο Αστακός

Μια μη συμβατική ερωτική ιστορία που λαμβάνει χώρα σε ένα κοντινό μέλλον όπου οι άνθρωποι που μένουν μόνοι, είτε επειδή χωρίζουν είτε επειδή πεθαίνει ο σύντροφός τους, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο ξενοδοχείο, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο

Γιώργος Λάνθιμος. Εκεί είναι υποχρεωμένοι - σε διάστημα 45 ημερών- να βρουν κάποιον με τον οποίο ταιριάζουν και να γίνουν ζευγάρι.

Αν δεν τα καταφέρουν μετατρέπονται σε κάποιο ζώο της επιλογής τους. Ένας άντρας, μεταφέρεται στο ξενοδοχείο, και απελπισμένος κάποια στιγμή δραπετεύει στο δάσος όπου ζουν οι Μοναχικοί. Εκεί ερωτεύεται μια γυναίκα, πράγμα το οποίο είναι ενάντια στους κανόνες των Μοναχικών.

Πορφυρός Λόφος

Το νέο θρίλερ μας μεταφέρει στην επαρχιακή Αγγλία του 19ου αιώνα και σε μια γκοθ έπαυλη, όπου μετακομίζει η νεαρή συγγραφέας Έντιθ Κάσινγκ μετά την ερωτική περιπέτειά της με τον σερ Τόμας Σαρπ. Εκεί όμως θα συναντήσει μια σειρά από άγνωστες μεταφυσικές παρουσίες, σε μια σκοτεινή κατάδυση στον κόσμο των πνευμάτων.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

Η δρακουλοπαρέα επιστρέφει με μία ολοκαίνουρια τερατώδη, κωμική περιπέτεια της Sony Pictures Animation. Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Dennis, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης.

Έτσι, όσο η Mavis λείπει στα πεθερικά της με τον Johnny και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο Για Τέρατα.

Παν

Αυτή η φρέσκια ματιά πάνω στο κλασικό παραμύθι του Πίτερ Παν ακολουθεί το ορφανό αγόρι στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα μάθει τι σημαίνει να διασκεδάζεις με την καρδιά σου αλλά και να κινδυνεύεις από άγνωστους, μοχθηρούς εχθρούς. Ο μικρός ήρωας θα ανακαλύψει στη μαγική χώρα το πεπρωμένο του και θα γίνει το ατρόμητο αγόρι που έγινε γνωστό ως Πίτερ Παν.

Ο Χιου Τζάκμαν έρχεται ως Μαυρογένης, ο Γκάρετ Χέντλαντ ως Τζέιμς Χουκ και η Ρούνι Μάρα ως Τάιγκερ Λίλι. Ο 12χρονος Λέβι Μίλερ κάνει το ερμηνευτικό του ντεμπούτο στον επώνυμο ρόλο.

Επιστροφή στην Ιθάκη

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης Λοράν Καντέ συνυπογράφει το σενάριο με τον δημοφιλή συγγραφέα Λεονάρδο Παδούρα. Μία καθολική ιστορία για τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις, στο ξεχωριστό Κουβανικό περιβάλλον.

Πέντε φίλοι από τα παλιά βρίσκονται σε μία ταράτσα της ηλιόλουστης Αβάνας. Αφορμή της συνάντησης τους, ο εορτασμός της επιστροφής του ενός, μετά από 16 χρόνια εξορίας στη Μαδρίτη. Μέχρι την αυγή, ο Αμαντέο, ο Άλντο, η Τάνια, ο Ράφα και ο Έντι συζητούν, χορεύουν, πίνουν, καπνίζουν, παρηγορούν ο ένας τον άλλον, θυμώνουν, τραγουδούν και πάνω απ' όλα μοιράζονται... όνειρα, μνήμες, συναισθήματα και ιστορίες της ισχυρής τους φιλίας.

Love

Πραγματικό σεξ με ερασιτέχνες ηθοποιούς, τρίο, αυνανισμοί, τρανσέξουαλ, 3D εκσπερματώσεις. Το νέο φιλμ του Γκασπάρ Νοέ είναι το προκλητικότερο της καριέρας του. Ο Μέρφι θυμάται τις μέρες –και κυρίως τις νύχτες– που πέρασε μαζί με την Ηλέκτρα, μια όμορφη νεαρή κοπέλα που γνώρισε σε ένα πάρτι.

Διαβάστε ακόμα: Ξεχάστε το Nymphomaniac, έρχεται το «Love» – Το σκληρό πορνό ως… υπέρτατη τέχνη [εικόνες]

Οι δυο τους θα ζήσουν για δύο χρόνια έναν παράφορο έρωτα γεμάτο σεξουαλικούς πειραματισμούς και πρωτόγνωρες εμπειρίες, μέχρι εκείνος να γνωρίσει και να αφήσει έγκυο την Ομί.

Ο Σεφ που έπαιζε με τη Φωτιά

O σεφ Άνταμ Τζόουνς τα είχε όλα και τα έχασε. Βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν και ροκ σταρ του κόσμου της υψηλής μαγειρικής, με πασίγνωστες κακές συνήθειες, το πρώην κακό παιδί του Παρισιού έκανε πάντα του κεφαλιού του και νοιαζόταν μόνο για την συναρπαστική στιγμή της δημιουργίας γευστικών εκρήξεων. Για να εξασφαλίσει την δική του κουζίνα, αλλά και το τρίτο αστέρι Μισελέν που του ξεφεύγει εδώ και χρόνια, θα χρειαστεί τους καλύτερους στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης και της όμορφης Ελέν.

Συμπρωταγωνιστώντας ξανά μετά την τεράστια επιτυχία του «Ελεύθερου Σκοπευτή», o Μπράντλεϊ Κούπερ και η Σιένα Μίλερ πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολυσυλλεκτικό καστ, που αποτελείται από τους Ούμα Θέρμαν, Έμμα Τόμσον, Λίλι Τζέιμς, Ομάρ Σι, Τζέιμι Ντόρναν, Αλίσια Βικάντερ, Ντάνιελ Μπρουλ, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο και Σαμ Κίλι.

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός

Ριμέικ της κλασικής ελληνικής κωμωδίας που μας μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη του 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης ), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του.

Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως, ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.

The post Πάμε σινεμά! Δες τις 8 κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας με το hardcore «Love» να κλέβει την παράσταση [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα