Πάμε Αγία; – Στην Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή έχει τα πάντα (κυριολεκτικά)

Κρυμμένος πάνω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται επί της Μεσογείων βρίσκεται ο δρόμος της Αγίου Ιωάννου, ένας δρόμος που χωρίς υπερβολή έχει μαγαζιά για όλα τα γούστα. Μπυραρίες, μπαρ, ελληνάδικα, φαγάδικα, για επιτραπέζια και παιχνίδι...και τι δεν έχει.

Και γι΄αυτό μαζεύει ως επί το πλείστον early 30's τύπους και Παρασκευές και Σάββατα πιτσιρικαρία που δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να την αποφύγεις. Τις υπόλοιπες μέρες όμως είναι που θα περάσεις τουλάχιστον αξιοπρεπέστατα το βράδυ σου και θα βρεις μια περιοχή που θα σε κάνει να ξεφύγεις από

τα τετριμμένα του Γκαζίου και του Χαλανδρίου ή της Νέας Ερυθραίας.

ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Ασκέρι

Καθαρά για πιο «οικογενειακές» καταστάσεις, με ρακή, τσίπουρο και ρακόμελο να δίνουν το στίγμα και τους νόστιμους μεζέδες να φτιάχνουν τη διάθεση, υπό τους ήχους ελληνικής ροκ και έντεχνης σκηνής.

Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή, 2106085855

Cafeine

Στο τέλος της Αγίου Ιωάννου, το μικρούλικο αυτό καφέ είναι ανοιχτό όλη τη μέρα για καφέ, σνακ και επιτραπέζια, ενώ το βράδυ χαμηλώνει τα φώτα του και δυναμώνει τη μουσική, δίνοντας την ιδανική λύση για ένα ποτό σε χαλαρό σκηνικό.

Αγίου Ιωάννου 102 & Γραβιάς,6944 908733.

ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Play Πλέει

Το στέκι της παρέας, μπορείτε να έρθετε εδώ με τους φίλους και να παίξετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ τις πιο βραδινές ώρες θα έχετε ροκ ήχους να συνοδεύουν τα γέλια σας.

Αγίου Ιωάννου 23 (Εμπορικό Κέντρο), Αγία Παρασκευή, 210 6083988

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Da Vinci

Γνωστό al day cafe bar restaurant που προσφέρεται για τα πάντα. Καφέ το πρωί, φαγητό το μεσημέρι και το απόγευμα και το βράδυ ποτό και μουσική, με την φωτισμένη πισίνα του να κυριαρχεί στο χώρο. Μεσογειακοί μεζέδες και ενημερωμένη λίστα κρασιών στην διάθεση σας.

Aγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, 210 6000102

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Stars

Το απόλυτο meeting point και κυρίως αφτεράδικο της Αγίου Ιωάννου από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, μετά τις 2 μαζεύει πολύ κόσμο και κάνει τα γνωστά του πάρτι με mainstream μουσικές και αρκετά καλά cocktails.

Αγίου Ιωάννου 69, Αγία Παρασκευή, 210 6014222

ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ SAUSAGE FEST

Oktoberfest

Δε χρειάζονται συστάσεις για αυτό το μαγαζί. Κατευθείαν από τη Βαυαρία στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής, έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το στοίχημα. Μπίρες απ΄όλο τον κόσμο και κλασσικά γερμανικά πιάτα με λουκάνικα και κότσι θα σε αποζημιώσουν μέχρι σεντ.

Αγίου Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή, 2106082999

Silly wizards

Το αντίπαλον δέος στο Octoberfest, με έμφαση στην ιρλανδική φιλοσοφία και την ιδεολογία μιας αυθεντικής παμπ, με μεγάλη ποικιλία σε μπίρες, από Τσεχία, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και νόστιμες επιλογές για να τις συνοδεύσετε όπως φτερούγες κορόπουλου ή ποικιλία λουκάνικων.

Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή, 210 6543908

Keywords
Τυχαία Θέματα