Παίζει κιθάρα την ώρα που του ανοίγουν το κεφάλι για να του αφαιρέσουν όγκο [βίντεο]

12:50 4/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Πόσα κότσια θέλει να αποφασίσεις να μην κάνεις πλήρη αναισθησία σε μια εγχείρηση τέτοιου μεγέθους; Ο τύπος του βίντεο πάντως δείχνει να μην τον νοιάζει τίποτα και να μη φοβάται που θα του ανοίξουν το κεφάλι. Άλλωστε έχει βρει το δικό του χαλαρωτικό, αυτό που θα τον κάνει να ηρεμήσει και να γίνει «αναίσθητος» στον πόνο.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος Άντονι Ντίας είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, καλοήθη ευτυχώς, και την ώρα της εγχείρησης είπε να πρωτοτυπήσει. Με την κιθάρα του στο χέρι και χωρίς να του κάνουν πλήρη αναισθησία, ο Ντίας έπαιζε όλη την ώρα τραγούδια των αγαπημένων του

Beatles και παραδοσιακή μουσική της Βραζιλίας.

Αυτό είχε διπλή δράση: τον ηρεμούσε και ταυτόχρονα προσέφερε μια ευχάριστη εγχείρηση στους γιατρούς που γνωρίζοντας ότι ο Ντίας ήταν ήρεμος δεν αγχώθηκαν καθόλου, ενώ του ζητούσαν να επαναλάβει κάποια τραγούδια. Ο Ντίας, που αντιλήφθηκε ότι έχει πρόβλημα όταν δεν μπορούσε να εκφέρει ονόματα, έπαιξε 6 τραγούδια κατά την 9ωρη επέμβαση, μεταξύ των οποίων και ένα που έγραψε για τον γιο του Εμάνουελ.

Αυτή ήταν η 19η εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο νοσοκομείο Nossa Senhora da Conceição της Σάντα Καταρίνα κα η πρώτη μετά μουσικής!

The post Παίζει κιθάρα την ώρα που του ανοίγουν το κεφάλι για να του αφαιρέσουν όγκο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα