Βαρέλα, Κουαρέσμα και Ρομέρο αντί του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό

12:50 4/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Από την Πορτογαλία θέλει να ψωνίσει ο Ολυμπιακός αφού φαίνεται να είναι σε συζητήσεις με τον Βαρέλα, ενώ επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού και ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Σε ό, τι αφορά τον Ρομπέρτο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού πορτιέρο και αυτός είναι ο Σέρχιο Ρομέρο...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Ψώνια από την Ιβηρική χερσόνησο

Είναι

δεδομένο προς όλες τις κατευθύνσεις και έχει εξαγγελθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό πως ο Ολυμπιακός θα... χτυπήσει δυνατά ονόματα στις μεταγραφές του καλοκαιριού, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ του. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φαίνεται πως θέλουν να κάνουν την αρχή από τα εξτρέμ με δύο Πορτογάλους άσους της Πόρτο, τον Βαρέλα και τον Κουαρέσμα.

Σε ό, τι αφορά τον Βαρέλα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzetta.gr ήρθε σε μια πρώτη επαφή με τον Πορτογάλο και συμφώνησαν να ξαναμιλήσουν. Ο Σιλβέστρε Βαρέλα διανύει το 30° έτος της ηλικίας του και το σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πόρτο. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτή την διαπραγμάτευση και ονομάζεται Βίτορ Περέιρα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό από την κοινή τους θητεία στην Πόρτο, έχει πάρα πολύ καλή άποψη και το σημαντικότερο είναι θετικός στην περίπτωση να μετακομίσει στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό.

Η επόμενη επαφή που θα έχουν οι δύο πλευρές θα είναι πάρα πολύ κρίσιμη και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα κρίνει αν οι συζητήσεις θα έχουν χάπι εντ, ή αν θα οδηγηθούν σε ναυάγιο. Η πρώτη εικόνα πάντως δείχνει πως ο Πορτογάλος θα έρθει στον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται από όσα έχουν διαρρεύσει, αφού όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι θετικός στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ένα όνομα πολύ γνωστό επιστρέφει στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού και αυτό είναι του Ρικάρντο Κουαρέσμα. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας ασχολούνται με την περίπτωση του Κουαρέσμα για άλλη μια ακόμη φορά. Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός δεν θέλει να συνεχίσει στην Πόρτο θέλει να περάσει και από άλλα στάδια και σίγουρα ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει να αποσπάσει την υπογραφή του. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα και αυτός είναι ο ατζέντης του Πορτογάλου. Ο Μέντες που στο πελατολόγιό του έχει τον Ρικάρντο Κουαρέσμα έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον ελληνικό σύλλογο, ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «δράκους».

Ο αντί-Ρομπέρτο

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται πολύ έντονα η φυγή του Ρομπέρτο από το λιμάνι και στον Ολυμπιακό έχουν κάνει την προεργασία τους για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο Ρομπέρτο και τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό κατάφερε να σβήσει όλες τις γκρίζες ζώνες που υπήρχαν στην θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Πάντως, όμως, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Πειραιά είναι ανοιχτό και κάθε τόσο εμφανίζονται δημοσιεύματα από το εξωτερικό που θέλουν ευρωπαϊκούς συλλόγους να... ζαχαρώνουν την περίπτωσή του.

Ο ίδιος πάντως, ο Ρομπέρτο σε δηλώσεις του στην «Las Provincias» τόνισε πως έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. «Θα ήταν ωραία να περάσω λίγες μέρες εκεί. Έχω φίλους...», απάντησε με χιούμορ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στην ερώτηση που του έγινε για το ενδιαφέρον της Βαλένθια και στη συνέχεια τόνισε: «Να σου πω την αλήθεια προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Να τα ξεχάσω όλα. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και ότι ποτέ δεν διαφεύγει της προσοχής μου. Το παρακολουθώ. Όμως έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και νοιώθω καλά, νοιώθω άνετα στην Ελλάδα».

Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μια λίστα με τερματοφύλακες – πιθανούς αντικαταστάτες του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό και σε αυτή τη λίστα πρωταγωνιστεί ο διεθνής Αργεντινός τερματοφύλακας, Σέρχιο Ρομέρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport». Ο Αργεντινός έχει δηλώσει στη Σαμπντόρια πως θα αποχωρήσει και ήδη οι πρώτες προτάσεις έχουν φτάσει. Ο ατζέντης του είναι γνωστός στον Ολυμπιακό και το όνομά του είναι Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκτός από τον Ρομέρο έχει στο πελατολόγιό του τον Κασάμι και τον Αφελάι. Ο Ραϊόλα έχει προτείνει τον Ρομέρο ήδη στην Ίντερ, αλλά και στον Ολυμπιακό έχουν εξετάσει την περίπτωσή του.

The post Βαρέλα, Κουαρέσμα και Ρομέρο αντί του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα