Πάγκαλος: Και ο Χίτλερ από τη βουλή ξεκίνησε!

Ο πρώην υπουργός προτείνει να κηρυχθούν εκτός νόμου τόσο η Χρυσή Αυγή αλλά και όσοι αμφισβητούν με τις πράξεις τους το πολίτευμα…

Ο πληθωρικός πολιτικός μιλώντας στο Bήμα FM υποστήριξε πως και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν κάποτε μέλος της γερμανικής Βουλής και ζήτησε να απομακρυνθεί από την ελληνική Βουλή η Χρυσή Αυγή.

Εξέφρασε

πάντως την ικανοποίησή του για το σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασία, λέγοντας πως «Διαφορετικά θα είχαμε χάος. Πάντοτε ήμουν υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας»! Πρότεινε μάλιστα στην κυβέρνηση να αναθέσει την είσπραξη των φόρων σε ιδιώτες λέγοντας «να πάρουμε μια ιδιωτική εταιρία να εισπράξουν τα οφειλόμενα προς το δημόσιο και ας κρατήσουν ένα ποσοστό. Θα υπάρξει τεράστια ωφέλεια για το δημόσιο».

Ο πρώην υπουργός έστρεψε ωστόσο και πάλι τα πυρά του στην νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι ακολουθεί την «λογική ότι ξοδεύω το μέλλον αφειδώς, διότι δεν το πληρώνω» και υποστήριξε πως «το ελληνικό κράτος πρέπει να εισπράττει περισσότερα από ότι ξοδεύει».

Keywords
Τυχαία Θέματα