Όταν ένας άστεγος με μπουρνούζι ζητάει το τηλέφωνό σου, τι κάνεις; [βίντεο]

Όταν ακούς τη λέξη άστεγος σίγουρα σκάνε στο κεφάλι σου μερικές πολύ συγκεκριμένες εικόνες. Ένας τύπος με πολύ μαλλί, απεριποίητο, μακρύ μούσι, αξύριστος για πολύ καιρό, ίσως λίγο κιτρινισμένες τρίχες, ρούχα κουρέλια, παπούτσια ξεφτισμένα, μια περίεργη μυρωδιά και ένα πρόσωπο ταλαιπωρημένο. Κι αν δεν έχεις ολόκληρη την εικόνα αυτή, θα έχεις μία παρεμφερή. Δεν θα έχεις με τίποτα την εικόνα ενός άστεγου με μπουρνούζι!

Τρεις τύποι σκέφτηκαν να σκαρώσουν μια πολύ ωραία φάρσα. Το μόνο που χρειάζονταν ήταν

ένας περαστικός να τσιμπήσει. Ένας τύπος κυκλοφορούσε σα χαμένος φορώντας μπουρνούζι και παντόφλες. Βασικά το μπουρνούζι του ήταν γεμάτο με καφέ κηλίδες, που θα μπορούσαν να είναι λάσπες και χώματα ή και κάτι άλλο, προς τα νότια διαμερίσματα του.

Πλησίαζε τους περαστικούς με μια φωνή βαριά και αρκετά κουρασμένη και ζητούσε να κάνει ένα τηλέφωνο. Άλλοι τον αγνοούσαν, άλλοι δεν του το έδιναν κι άλλοι του έλεγαν ότι δεν έχουν σήμα. Δύο πιτσιρικάδες, που σε αυτή την ηλικία έχουν άγνοια κινδύνου, του το έδωσαν και δεν λάθεψαν.

Ο άστεγος δεν ήταν άστεγος και μια πανάκριβη Rolls Royce με σοφέρ και μπάτλερ ήρθε να τον παραλάβει. Για να τους τρελάνει κι άλλο, έβγαλε το μπουρνούζι στη μέση του δρόμου κι έμεινε με το στρινγκ. Στο τέλος τους έδωσε ένα φιλοδώρημα και έφυγε.

The post Όταν ένας άστεγος με μπουρνούζι ζητάει το τηλέφωνό σου, τι κάνεις; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα