Έτσι θα έπρεπε να αντιδράς όταν σου παίρνουν το φαγητό [βίντεο]

Μία από τις σημαντικότερες αρετές για τον άνθρωπο είναι η ευγένεια. Στο πως συμπεριφέρεται, στο πως εκφράζει κάτι και στην διακριτικότητα που έχει απέναντι σε ζητήματα που δεν τον αφορούν. Όταν όμως πρόκειται για το φαγητό σου, για το πιάτο σου, η αστική ευγένεια πάει περίπατο. Ευγένεια δεν είναι να προσφέρεις το φαγητό σου στον άλλον. Ευγένεια

είναι να μην απλώνει τις χερούκλες του για να σου βουτήξει την πιο λαχταριστή πατάτα.

Επομένως τα φλώρικα «θες λίγο;» ή «πάρε άμα θες» να τα λες στο σπίτι σου. Δεν θα χαλάς εσύ την πιάτσα γιατί έτσι σου τη βάρεσε. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ, άμαχος πληθυσμός που δεν φταίει σε τίποτα. Όταν λοιπόν σου απλώνουν χέρι ή ακόμα χειρότερα, σου τρώνε κρυφά από το ψυγείο το κομμάτι της πίτσας που είχες αφήσει επίτηδες για να το φας το επόμενο πρωί με γάλα, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης από αυτόν που υποδεικνύει το Buzzfeed.

Φέρνεις τον ένοχο κάτω από μια λάμπα και αρχίζεις τις ερωτήσεις. Αν δεν απαντάει ξεκινάς τα βασανιστήρια. Ρίχτου κουνουπίδι ή μπάμιες στα μούτρα. Άλλωστε μην ξεχνάς τι έχει πει ένας μεγάλος γκουρού του φαγητού. Do not share food. Τιμή και δόξα στον Τζόι τον Τριμπιάνι.

The post Έτσι θα έπρεπε να αντιδράς όταν σου παίρνουν το φαγητό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα