Όταν μπήκαμε στις κρεβατοκάμαρές τους – Τα διασημότερα sex tapes όλων των εποχών

Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, αλλά πολλοί οι διάσημοι που είδαν τα δρώμενα του κρεβατιού τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ή –ακόμα χειρότερα- να κυκλοφορούν σε DVD. Κάποιοι είχαν πλήρη άγνοια, έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν το όνομα και τις επιδόσεις τους για να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με πολλά εκατομμύρια.

Οι περισσότεροι δεν παραδέχτηκαν πως γύρισαν τα καυτά βίντεο για να τα δημοσιοποιήσουν, όμως όλοι ανεξαιρέτως επωφελήθηκαν από την κυκλοφορία τους. Η φήμη και το χρήμα ήταν φυσικό επακόλουθο μιας και το Χόλιγουντ μοιάζει να αγαπά τα «άτακτα» παιδιά του.

Με αφορμή τα νέα κατορθώματα της Κιμ Καρντάσιαν – Γουεστ (μην το ξεχνάμε το Γουέστ), πάμε να δούμε τα πιο γνωστά sex tapes που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο star system.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού Baywatch που έθρεψε γενιές και γενιές ήταν η πρώτη διδάξασα στα ροζ βίντεο. Το 1995 η Πάμελα και ο τότε σύζυγός της, ελληνική καταγωγής Τόμι Λι γύρισαν στο ταξίδι του μέλιτος ένα ερωτικό βίντεο το οποίο όμως εκλάπη από άντρα του προσωπικού του σπιτιού τους και πουλήθηκε έναντι αδράς αμοιβής φυσικά. Το ενδιαφέρον του κόσμου για τις ιδιωτικές στιγμές της απόλυτης σεξοβόμβας των 90’s ήταν κάτι παραπάνω από τεράστιο. Έτσι, αφού το είχε ήδη δει χιλιάδες κόσμος, η Πάμελα, ήρθε σε συνεννόηση με εταιρίες παραγωγής και πλέον το νούμερο ένα ροζ βίντεο είναι και επίσημα διαθέσιμο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες όπου απαιτείται συνδρομή για να δεις το περιεχόμενό τους.

Πάρις Χίλτον – Ρικ Σάλομον

Ποιος ξεχνάει το One night in Paris; Για πολλούς, το ερωτικό βίντεο της 19χρονης τότε Πάρις Χίλτον ήταν η αρχή του κακού για το παραλήρημα των βίντεο ανάλογου περιεχομένου που κατέκλυσαν τη σόουμπιζ. Η Πάρις Χίλτον και ο τότε σύντροφός της (και μετέπειτα σύζυγος της Πάμελα Άντερσον), Ρικ Σάλομον γύρισαν το 2001 ένα ερωτικό βίντεο το οποίο όμως μόνο για προσωπική χρήση δε λες ότι έμεινε. Το 2003 το εν λόγω βίντεο κυκλοφορεί παντού και η Πάρις τρέχει να μαζέψει τα ασυμ,άζευτα. Η οικογένειά της κατηγορεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της, Ρικ ότι διέρρευσε το βίντεο με τον ίδιο να ερνείται τα πάντα. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά το βίντεο κυκλοφορεί και επισήμως, τόσο με τη συγκατάθεση του Ρικ όσο και με της Χίλτον, η οποία έλαβε ως αμοιβή 400.000 δολάρια και μπόνους από τις πωλήσεις.

Κιμ Καρντάσιαν – Ρέι Τζέι

Το «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» ισχύει 100% στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βάδισε στα βήματα της Πάρις Χίλτον και γύρισε το δικό της home video διάρκειας39 λεπτών με τον σύντροφό της Ρέι Τζέι. Το βίντεο γυρίστηκε το 2007, ο Ρέι Τζι το κυκλοφόρησε σχεδόν αμέσως και η μέχρι τότε άγνωστη Καρντάσιαν είδε την καριέρα της να απογειώνεται σε χρόνο ρεκόρ. Η Κιμ κατάφερε μάλιστα να εισπράξει από τα δικαιώματα του ερωτικού της βίντεο 3 εκατομμύρια λίρες, ενώ τα χρήματα που απέκτησε την μετά βίντεο ανέρχονται σε πολλές ακόμα χιλιάδες. Λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησε ακόμα ένα δίλεπτο βίντεο [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], όμως η Κιμ αρνείται πως πρωταγωνιστεί η ίδια παρότι κανένας δε φαίνεται να την πιστεύει.

Τουλίσα Κοντόσταβλος – Τζάστιν Έντουαρτς

Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, Τουλίσα Κοντόσταβλος έιναι τρομερά δημοφιλής στην Αγγλία. Το επτάλεπτο sex tape που είχε γυρίσει με το πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Έντουαρτς το 2009, στα 21 της, για κακή της τύχη κυκλοφόρησε παρά τη θέληση της και παρότι η ίδια κινήθηκε νομικά, είναι αδύνατο να το εξαφανίσει από τους ιστότοπους καθώς συνεχώς ανεβαίνει σε νέες ιστοσελίδες.

Αντέλ

Στο ζενίθ της καριέρας της Αντέλ, το 2012, έρχεται ένα ερασιτεχνικό sex tape με την ίδια πρωταγωνίστρια να φιγουράρει παντού στο διαδίκτυο. Η ίδια διέψευσε τη δική της συμμετοχή στο βίντεο, όμως η ομοιότητα της με την πρωταγωνίστρια έιναι εμφανέστατη. Το βίντεο δεν κατέβηκε ποτέ, ενώ σύμφωνα με τις φήμες γυρίστηκε πριν τη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας με τον άντρα για τον οποίο έγραψε το «Someone like you». Τραγική ειρωνία; Το βίντεο έχει για μουσικό χαλί το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο φυσικά κάποιος πρόσθεσε στην επεξεργασία. Λέγεται πως το βίντεο δημοσίευσε κάποιος Γάλλος παπαράτσι, όμως και ο πρώην σύντροφος της Αντέλ θεωρείται από πολλούς ικανός να εξέθεσε την πρώην του με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου υλικού.

The post Όταν μπήκαμε στις κρεβατοκάμαρές τους – Τα διασημότερα sex tapes όλων των εποχών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα