Όργια στο Λας Βέγκας και ο Φελπς!

14:12 3/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Το δάγκωσε το κέικ ο θρυλικός πλέον ολυμπιονίκης της κολύμβησης και οι φήμες για το πάρτι της… συνταξιοδότησής του οργιάζουν. Τελικά… τίποτε δεν μένει στο Λας Βέγκας.

Το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα προηγμένης τεχνολογίας έχουν κάνει σκόνη το μότο που έκανε το Λας Βέγκας ονείρωξη του καθενός. «Ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας», έλεγαν παλιά αλλά πλέον ο τόπος γέμισε ερασιτέχνες παπαράτσι που θησαυρίζουν στις πλάτες των διασήμων.

Μετά τις ολόγυμνες φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από το πάρτι που έκανε στη VIP σουίτα του παρουσία των σωματοφυλάκων του πρώην ντέντεκτιβ της Scotland Yard, αίσθηση προκάλεσαν και οι φωτογραφίες από τη δράση του χρυσού ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς αλλά… για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Το πάρτι του Αμερικανού σούπερ σταρ στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου του Λας Βέγκας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 18 χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων και της απόφασης για αποχώρησης από το προσκήνιο του υψηλού πρωταθλητισμού, προς το παρόν σκάνδαλο δεν έχει βγάλει.

Ο 27χρονος το γιόρτασε με ημίγυμνες σέξι καλλονές αλλά πληροφορίες για το τι έγινε στη σουϊτα του ακόμη δεν διέρρευσαν. Ήπιε πολύ αλκοόλ, χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως (των κοριτσιών, γιατί ο ίδιες έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις), έκανε τον dj με τη βοήθεια της διάσημης κολυμβήτριας Άλισον Σμιντ και έφαγε το κέικ που του έφτιαξαν για την περίσταση. Τα όργια δεν έγιναν με τα «καυτά» κορίτσια αλλά με… τη πράσινη τσόχα.

Στα τραπέζια του περίφημου Caesar’s Palace ο Φελπς πόνταρε τα λεφτά του σαν τρελός και -επειδή συνήθως το χρήμα πάει στο χρήμα- κέρδισε 100.000 δολάρια σε μια παρτίδα πόκερ!

Τα ποσά που παίζει είναι ασύλληπτα για τους κοινούς θνητούς και οι φίλοι του έχουν θορυβηθεί βλέποντάς τον να παθιάζεται ολοένα και περισσότερο με τον τζόγο. Κάποιοι μάλιστα λένε πως είναι ήδη εθισμένος στο πόκερ και με 45.000.000 δολάρια περιουσία –η οποία ολοένα αυξάνεται λόγω των χορηγιών- ο κίνδυνος να περάσει από τον πρωταθλητισμό της πισίνας στην ανεξέλεγκτη χαρτοπαιξία είναι άμεσος.

«Έχει πολύ πλάκα να παίζω. Με εξιτάρει. Είναι κάτι που με χαλαρώνει και μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Επίσης έχω γνωρίσει μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου στο τραπέζι του πόκερ», είχε δηλώσει το 2008 όταν δηλαδή είχε αρχίσει να μαθαίνει να παίζει online πόκερ ποντάροντας 1-2 δολάρια την φορά…

Σήμερα όμως ο Φελπς κυκλοφορεί παντού με τον Τζεφ Γκρος, επαγγελματία παίκτη του πόκερ, είναι μόνιμο μέλος σε ένα κλειστό παιχνίδι που πρέπει να δώσεις 25.000 δολάρια για να μπεις και είναι ο καλύτερος θαμώνας των καζίνο του Λας Βέγκας…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews