Οργανωμένη τρομοκρατία η πτώση του Boeing; – Τα «κλεμμένα διαβατήρια» αγόρασαν μαζί τα εισιτήρια

11:34 9/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Όπως αποκαλύφθηκε από το υλικό που συνέλεξαν οι αρχές, φαίνεται πως οι δύο με τα κλεμμένα διαβατήρια ήταν μαζί όταν αγόραζαν τα εισιτήρια, εξέλιξη που επιρρώνει το σενάριο τρομοκρατίας και ίσως αποκαλύπτει ολόκληρη οργάνωση και σχεδιασμό ενός χρόνου για αεροπειρατεία, σύμφωνα με την Mirror.

Η εταιρεία ενημέρωσε ότι οι κάτοχοι των κλεμμένων διαβατηρίων έκαναν την αγορά

ταυτόχρονα από την συνεργάτιδα εταιρεία China Southern Airlines, σε διπλανές θέσεις και με ίδια τιμή. Πλέον, το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας ενισχύεται, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι οι πραγματικοί κάτοχοι των διαβατηρίων τα είχαν χάσει σε κοντινές χρονικές στιγμές. Παράλληλα, αποκαλύπτεται και ένα ολόκληρο κύκλωμα σε Μαλαισία και Ταϊλάνδη που έκλεβε διαβατήρια.

Υπενθυμίζεται ότι στον κατάλογο των επιβατών που εξέδωσε η Malaysia Airlines περιλαμβάνονται τα ονόματα δύο Ευρωπαίων --του Αυστριακού Κρίστιαν Κότσελ και του Ιταλού Λουίτζι Μαράλντι— οι οποίοι, σύμφωνα με τα υπουργεία Εξωτερικών των χωρών τους δεν επέβαιναν στο αεροπλάνο. Η αυστριακή αστυνομία σημείωσε ότι εντόπισε τον Κότσελ ασφαλή στο σπίτι του, ενώ πρόσθεσε ότι το διαβατήριό του είχε κλαπεί πριν χρόνια όταν είχε ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη.

Το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι κανένας Ιταλός δεν επέβαινε στο Μπόινγκ, παρότι το όνομα του Μαράλντι περιλαμβάνεται στον κατάλογο των επιβατών. Η μητέρα του, Ρενάτα Λούτσι, είπε στο Reuters ότι το διαβατήριο του γιου της έχει χαθεί και μάλλον του το είχαν κλέψει στην Ταϊλάνδη το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα