Η Νικόλ Κίντμαν είναι η «στενόχωρη πριγκίπισσα» Γκρέις Κέλι [βίντεο]

11:06 9/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Στα παπούτσια μιας πριγκίπισσας, της πιο εντυπωσιακής του 20ου αιώνα, θα μπει η Νικόλ Κίντμαν, η οποία υποδύεται την Γκρέις Κέλι, την ηγέτιδα του Μονακό στην ταινία «Grace of Monaco».

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε την Γκρέις στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έπρεπε να αφήσει πίσω της την καριέρα της υποκριτικής και να αφοσιωθεί στην διοίκηση του κρατιδίου και την οικογένεια της, ενώ θα βρεθεί στο επίκεντρο της κόντρας του πρίγκιπα Ρενιέ και του Σαρλ ντε Γκολ.

Στο πλάι της

Νικόλ Κίντμαν εμφανίζονται ο Τιμ Ροθ, ο Φρανκ Λανγκέλα κ.α.

Η ταινία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις εντός των συντελεστών, αφού ο σκηνοθέτη Ολιβιέ Νταάν και ο μεγαλοπαραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν διαφωνούν στο τελικό αποτέλεσμα, με τον Νταάν να μην θέλει την ωραιοποιημένη εκδοχή που προωθεί ο παραγωγός και διανομέας, με αποτέλεσμα ο Γουάινστιν να τον κάνει πέρα και να μοντάρει μόνος του την ταινία χωρίς την άδεια του.

Το «Grace of Monaco» αναμένεται να ανοίξει το Φεστιβάλ των Καννών, ενώ η κυκλοφορία του στους κινηματογράφους της Μεγάλης Βρετανίας θα γίνει στις 6 Ιουνίου μετά από πολλές αναβολές, ενώ θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ, άγνωστο το πότε.

Keywords
Τυχαία Θέματα