Όπλα, τσαμπουκάδες και τραυματισμοί ανηλίκων – Νέο σόου της Χρυσής Αυγής

13:31 2/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Ξανά στην επικαιρότητα με τα καμώματά της επιστρέφει η Χρυσή Αυγή μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Σύνταγμα όταν και τα ΜΑΤ απαγόρευσαν στο εθνικιστικό κόμμα να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες πολίτες χωρίς προηγουμένως να έχει λάβει άδεια.

Οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ ακινητοποίησαν

έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα που διανέμονταν με τους Χρυσαυγίτες να αντιδρούν έντονα και τους αστυνομικούς να προχωρούν σε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Στο σημείο βρέθηκαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως οι Παναγιώταρος, Λαγός και Κασιριάδης που διεμήνυσαν πως δεν θα επιτρέψουν στην αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές μελών της. Μάλιστα οι αστυνομικοί έκοψαν κλήση στον Ηλία Κασιδιάρη γιατί είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλ. Συντάγματος.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης εξέφρασε χθες την πρόθεσή του να μην επιτρέψει στην Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στην σημερινή «διανομή τροφίμων της Λαμπρής», προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στο ακροδεξιό κόμμα.

Οπλοφορία και τραυματισμοί

Ωστόσο το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής επιχείρησε μετά τα επεισόδια να επιτεθεί και κατά του δημάρχου Αθηναίων και στην προσπάθειά του δεν τον πέτυχε αλλά χτύπησε και τραυμάτισε ένα 12χρονο κορίτσι. Παράλληλα σύμφωνα με μαρτυρίες ο Χρυσαυγίτης βουλευτής επιχείρησε να βγάλει το όπλο του χωρίς να υπολογίσει την επικινδυνότητα καθώς στον χώρο βρίσκονταν ανήλικα παιδιά και πολίτες που δεν είχαν σχέση με το περιστατικό. Τελικά δύο Αστυνομικοί του δημάρχου τον πλησίασαν τον ακινητοποίησαν και τελικά τον έβγαλαν σηκωτό από τον χώρο.

Διάψευση της Χρυσής Αυγής

Από την πλευρά του το εθνικιστικό κόμμα κάνει λόγο για αισχρά ψεύδη. Η ανακοίνωση επισημαίνει:

«Η θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

«Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Καμίνης και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει».

Κανονικά η διανομή τροφίμων

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή μετά τα επεισόδια στο Σϋνταγμα πήρε τα τρόφιμα και μεταφέρθηκε έξω από τα γραφεία της κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Και εκεί σημειώθηκαν επεισόδια με την Αστυνομία, ωστόσο η διανομή τροφίμων έγινε κανονικά και πλέον επικρατεί ηρεμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα