Η Λίντσεϊ Λόχαν έβαλε τα κλάματα πηγαίνοντας στο κέντρο αποτοξίνωσης!

12:03 2/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η μεγάλη ώρα για την προβληματική σταρ έφτασε και φαίνεται να μην το δέχεται και με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν από λίγες ημέρες ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram, την ώρα που ετοίμαζε τα πράγματα της για την διαμονή στο κέντρο αποτοξίνωσης.

Φαίνεται όμως πως η νεαρή σταρ, που καταδικάστηκε από το δικαστήριο να μείνει έγκλειστη για 90 μέρες, δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός.

Η Λίντσεϊ τηλεφώνησε στον πατέρα της και άρχισε να κλαίει με αναφιλητά, ζητώντας του να ζητήσει να μεταφερθεί από το Seafield της Νέας Υόρκης στο Lukens της Φλόριδα ώστε να μπορεί να καπνίζει!

«Μου ζήτησε αν μπορώ να αναλάβω την μεταφορά της στο ινστιτούτο Lukens της Φλόριδα και θα κάνω ότι μπορώ για αυτήν», δήλωσε ο πατέρας της, Μάικλ.

Ο πατέρας όμως έχει ιδιαίτερα δύσκολο ρόλο, καθότι για να ολοκληρωθεί η μεταφορά πρέπει να πειστεί και ο δικαστής Μαρκ Χέλερ, με τον οποίο υπάρχει προγραμματισμένη ακρόαση την Πέμπτη. Ωστόσο η Λόχαν μιλούσε από καιρό στους φίλους της για το κέντρο, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει 90 μέρες χωρίς τσιγάρο.

«Το Lukens έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε νέους που μπαίνουν για αποτοξίνωση. Δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσει ακόμη ένα συνηθισμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Η κλινική θα της παρέχει αποκλειστική νοσοκόμα 24 ώρες το 24ωρο και οι εγκαταστάσεις είναι άψογες», δήλωσε ο πατέρας της Λίντσεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα