Όνομα- έκπληξη για πρωθυπουργό προτείνει ο Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης επανέρχεται στη γνωστή πρόταση του για Οικουμενική Κυβέρνηση, όμως αυτή τη φορά προχωράει ένα βήμα παραπέρα προτείνοντας και ονόματα. Μιλώντας στη Realnews ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: «Δεν με νοιάζει να μείνει και ο Τσίπρας, αν και ο Τσίπρας δεν κάνει, γιατί άλλα έλεγε επί πέντε

χρόνια ότι θα κάνει και άλλα κάνει τώρα».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι η χώρα έχει περισσότερο ανάγκη από έναν ευρωπαϊστή πρωθυπουργό, που θα πείσει τους εταίρους μας ότι θα υλοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Μάλιστα δεν δίστασε να προτείνει και ονόματα, εκπλήσσοντας πολλούς με τις προτιμήσεις του. Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως προτιμούσε κάποιον όπως ο πρώην ή ο νυν διοικητής της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλος ή ο Γ. Στουρνάρας, επειδή έχουν σταθερή φιλοευρωπαϊκή φιλοσοφία.

Όσο για τις φωνές σαν του Μάκη Βορίδη που προτείνουν την επιστροφή Σαμαρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τις απορρίπτει ασυζητητί: «Χωρίς εκλογές; Είναι γελοιότητα αυτό. Το δεύτερο κόμμα θα ορίσει πρωθυπουργό;» αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Άλλο να προτείνει ένα κοινά αποδεκτό πρόσωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντρεύεται ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου

Ο τυχερός του Τζόκερ είναι από τα Τρίκαλα!

The post Όνομα- έκπληξη για πρωθυπουργό προτείνει ο Λεβέντης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα