Συνέχεια στις νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ανάσα για Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την Καλλονη με 3-0 στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ δύσκολα με 2-1 τον Πανιώνιο στη Τούμπα και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία. Νίκη στο τέλος για τον Παναθηναϊκό, που πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Βέροια-Παναθηναϊκός 0-1

Το παιχνίδι πήγαινε... σβηστά

προς το 0-0, αλλά ανήμερα της γιορτής του, ο Νίκος Καρέλης σκόραρε στο 86' και κέρασε τους συμπαίκτες του το καλύτερο «γλυκό». Ο Έλληνας στράικερ πήρε την απόκρουση του Πέρεθ μετά την κεφαλιά του Σάντσεθ και σε κενό τέρμα σκόραρε! Στα τελευταία λεπτά, η Βέροια πίεσε, ο Παναθηναϊκός είχε σωστή αντίδραση και κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του σκορ...

ΑΕΚ - Καλλονή 3-0

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ποτέ τίποτα να μην είναι σίγουρο, όπως λέει και ένα από τα κλισέ, αλλά στο ματς της ΑΕΚ με την Καλλονή... ήταν. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια για να πέσει θύμα έκπληξης η Ενωση οπότε το ζητούμενο ήταν το θέαμα. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ το πρόσφεραν ανά διαστήματα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήρθε στο ΟΑΚΑ για να κλειστεί αλλά για να παίξει ανοιχτά και ό,τι γίνει. Τελικά έγινε 3-0, με τον Ουρουγουανό προπονητή να χαμογελάει για τα δύο γκολ του Αραβίδη, για το γεγονός ότι σκόραρε ο Τζιμπούρ και φυσικά για την (ακόμη μία) εξαιρετική εμφάνιση του Γιόχανσον!

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα δύσκολο τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο, που έδειξε γιατί βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος που βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με τον Μακ στο 12ο λεπτό δεν παρουσίασε τίποτα άλλο στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη μετά από ένα λάθος στην υπόδειξη διαιτητή της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1 με το καταπληκτικό φάουλ του Οικονόμου. Οι Θεσσαλονικείς που δυσκολεύτηκαν πολύ να κάμψουν την αντίσταση του Πανιώνιου πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 78' με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο
Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 1-2 (44΄Γιάννου – 58΄Βέλιος, 66΄Μπουλούτ)
Ξάνθη – Πλατανιάς 0-2 (28′ Μιλούνοβιτς, 60′ Ανγκούλο)
Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4 (15′ 91′ Ντιγκινί, 87′ Ηλιάδης – 13′ Ντουρμάζ, 47′ Φορτούνης, 66′ Φινμπόγκασον, 81′ Σεμπά)

Κυριακή
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1 (11΄Μακ, 79΄Τζαβέλλας – 47΄Οικονόμου)
ΑΕΚ – Καλλονή 3-0 (5΄Τζιμπούρ, 19΄, 62΄Αραβίδης)
ΠΑΣ Γιάννινα- Λεβαδειακός 0-1 (67΄Μίνγκας)
Βέροια – Παναθηναϊκός 0-1 (86΄ Καρέλης)

Δευτέρα
Παναιτωλικός – Ατρόμητος (19:30)

The post Συνέχεια στις νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ανάσα για Παναθηναϊκό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα