Οι τελευταίες στιγμές του «Soprano» – Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι λίγες ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή

Η 19η Ιουνίου ήταν μια μαύρη μέρα για το Χόλιγουντ και τον κόσμο της 7ης τέχνης. Ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς των zeros, γνωστός για τον ρόλο του ως Τόνι Σοπράνο, άφηνε την τελευταία του πνοή στη Ρώμη και έκανε τον κόσμο της τέχνης φτωχότερο. Και όμως λίγες ώρες πριν, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο Τζέιμς Γκαντολφίνι απολάμβανε τη ζωή του και διασκέδαζε στην Ιταλική πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον

51χρονο star, σε ένα εστιατόριο μαζί με τους φίλους του. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι «έδειχνε να διασκεδάζει πολύ σε μια μαγική βραδιά». Όσο για τον φίλο του και σκηνοθέτη Μάριο Σέστι, που ήταν μαζί του στη Ρώμη, δήλωσε πως «ο Τζειμς ήταν τόσο χαρούμενος για αυτό το ταξίδι στην Ιταλία. Τόσο για τη βράβευσή του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Ταορμίνα, αλλά και επειδή ερχόταν πιο κοντά με τις ρίζες του».

Ωστόσο αυτό που συγκλονίζει είναι η αποκάλυψη ότι οι γιατροί πάλεψαν για 40 λεπτά ώστε να τον κρατήσουν στη ζωή, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. «Του έκαναν τεχνητή αναπνοή, ενώ χρησιμοποίησαν τον απιδινωτή και ότι άλλο τρόπο είχαν ώστε να μείνει ζωντανός. Μετά από 40 λεπτά όμως η καρδιά του δεν είχε αντιδράσει και μοιραία οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θανατό του» είπε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Κλαούντιο Μοντίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα