Οι ταινίες της εβδομάδας – Από την πολυαναμενόμενη «Επιστροφή» στο animation «Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας» [βίντεο]

Με τη νέα ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να τραβά τα βλέμματα και να θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τα φετινά Όσκαρ, η κινηματογραφική εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Επιστροφή

Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται

από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό.

Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι).

Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.

Steve Jobs

O υποψήφιος για Όσκαρ, Μάικλ Φασμπέντερ, αναλαμβάνει να ενσαρκώσει ένα πρόσωπο σταθμό για τον 20ο αιώνα, τον ιδρυτή του κολοσσού που ακούει στο όνομα Apple.

Ο Ντάνι Μπόιλ έφερε εις πέρας ένα ακόμα απαιτητικό εγχείρημα και έδωσε κινηματογραφική πνοή σε τρία λανσαρίσματα – σταθμούς στην καριέρα του Τζομπς: το Macintosh (1984 ), το ΝeΧΤcube (1988 ) και το iMac (1998 ).

Οι Ήρωες του Κακού

Μπορεί το θύμα να μεταμορφωθεί σε θύτη; Πού σταματούν τα αθώα παιχνίδια και πού αρχίζει η ανεξέλεγκτη καταβύθιση στη σκοτεινή πλευρά;

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Ζόε Μπεριατούα καταγράφει τον φαύλο κύκλο της βίας, σε ένα φιλμ που διερευνά με τόλμη τις «ανεξήγητες» εξάρσεις εφηβικής εγκληματικότητας και φέρνει στο μυαλό το «Κουρδιστό Πορτοκάλι». Ένα θαρραλέο και άκρως ελπιδοφόρο σκηνοθετικό ντεμπούτο που καταγράφει το τέλος της αθωότητας και το βίαιο πέρασμα στην ενηλικίωση όπως δεν το έχουμε ξαναδεί.

Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας

Όταν γεννήθηκε ο Ρόκι ήταν ένα αδύναμο κοτοπουλάκι. Αλλά όταν ο κακός μεγαλό-αγρότης της περιοχής απειλεί να καταστρέψει το σπίτι και την οικογένεια του, ο Ρόκι θα πρέπει να μεταμορφωθεί από ένα συνεσταλμένο, νεαρό «κοτόπουλο» σε ένα γενναίο κόκορα.

Ο Ρόκι και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μια περιπέτεια που θα μας αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως δεν πρέπει να κρίνουμε τίποτα από το μέγεθός του.

The post Οι ταινίες της εβδομάδας – Από την πολυαναμενόμενη «Επιστροφή» στο animation «Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα