Οι στρατηγοί, οι επιτελάρχες και οι λοκατζήδες του «Τζίτζι»

Αν το δει κανείς με στρατιωτικούς όρους, στο στρατόπεδο του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είναι ο αρχιστράτηγος, πλην όμως υπάρχουν και οι κανονικοί, απλοί στρατηγοί.

Εις εξ αυτών είναι ο Νότης Μηταράκης. Ο βουλευτής Χίου και επί μακρόν υφυπουργός Ανάπτυξης στηρίζει φανατικά τον νέο και άφθαρτο κύριο Τζιτζικώστα. Βέβαια, όταν ερωτήθη σε πολιτικο-δημοσιογραφικό πηγαδάκι στο εντευκτήριο της Βουλής, αν έχει ρόλο «στρατηγού», ο ίδιος το έριξε στην πλάκα και έδειξε την Άννα Ασημακοπούλου, λέγοντας

πως «η Άννα είναι ο στρατηγός, εμείς είμαστε λοκατζήδες». Πράγματι, η Άννα Ασημακοπούλου έχει κεντρικό ρόλο στο επιτελείο Τζιτζικώστα, όντας και εκπρόσωπος του κόμματος στην ΚΕΦΕ, ενώ κρίσιμος θεωρείται και ο ρόλος της στη δύσκολη και χαώδη Β’ Αθηνών.

Επιτελάρχης είναι και ο Ανδρέας Κατσανιώτης, βουλευτής Αχαϊας με καθαρές σαμαρικές αναφορές, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να εποπτεύει τη Δυτική Ελλάδα για λογαριασμό του κυρίου Τζιτζικώστα. Άλλωστε, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα ξεκινήσει τις περιοδείες του από την Πάτρα την Παρασκευή, έδρα του κυρίου Κατσανιώτη, όπου άλλωστε και ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Γιάννης Μάκκας στηρίζει φανατικά τον «Τζίτζι».

Έπειτα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στη Γιάννενα, έδρα του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη. Μην αναρωτηθείτε ποιον στηρίζει ο περιφερειάρχης, «Τζίτζι» φανατικά και αυτός. Κρίσιμος μπορεί να αποδειχθεί ο ρόλος του Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτή Εύβοιας, με ευρύ δίκτυο στην Στερεά Ελλάδα, για τον οποίο από τη Συγγρού αφήνουν αιχμές πως μπορεί να κομίζει και τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον νεαρό υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.

Τέλος, ο άρτι παραιτηθείς εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, εντάσσεται σύμφωνα με τη φημολογία (την οποία ο ίδιος διαψεύδει) στον κύκλο υποστήριξης του κυρίου Τζιτζικώστα. Ο ρόλος του κυρίου Καραγκούνη στη δύσκολη Αιτωλοακαρνανία και ευρύτερα στη Δυτική Ελλάδα είναι κρίσιμος, αν επιβεβαιωθεί η στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα, μιας και στην περιφέρειά του βρίσκεται απέναντι με τον καραμανλικό Μάριο Σαλμά, ο οποίος για λίγο το σκέφτηκε (και αυτός) να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ.

The post Οι στρατηγοί, οι επιτελάρχες και οι λοκατζήδες του «Τζίτζι» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα