Οι Πύθωνες επιστρέφουν – Οι Monty Python έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια απουσίας [εικόνες]

Οι θαυμαστές ήλπιζαν να δουν αυτό το reunion, τρεις δεκαετίες μετά την παύση πυρός των Monty Python.

Η ευχή τους πραγματοποιήθηκε καθώς τα γερασμένα πρόσωπα των ηθοποιών Μάικλ Πέιλιν, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Ίντλ, Τέρι Τζόουνς και Τζον Κλιζ βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι σήμερα για να ανακοινώσουν επίσημα τα νέα τους σχέδια.

Ο Ίντλ μάλιστα έχει λογαριασμό στο Twitter όπου και

έγραψε «Εντυπωσιακές αντιδράσεις για την επανασύνδεση των Python».

Από τα μέλη της ομάδας, λείπει ο Γκράχαμ Τσάπμαν ο οποίος απεβίωσε το 1989.

Η τελευταία παράσταση των Monty Python στη Βρετανία έγινε πριν από 40 χρόνια στο Royal Theatre ενώ το Σεπτέμβριο του 1980 εμφανίστηκαν τελευταία φορά όλοι μαζί στο Hollywood Bowl.

Τα εισιτήρια για τη νέα τους εμφάνιση θα ξεκινήσουν να πωλούνται τη Δευτέρα, ενώ η επόμενη παράστασή τους προγραμματίστηκε για την 1η Ιουλίου στο στάδιο Ο2 του Λονδίνου.

Όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται στην όγδοη δεκαετία της ζωής τους και κατά τη διάρκεια της πορείας τους αντιμετώπισαν ακριβά διαζύγια και κοιλιές στα οικονομικά τους και επομένως μάλλον επιζητούν μια οικονομική αναζωογόνηση. Μάλιστα μέχρι πρόσφατα αναγκάστηκαν να πληρώσουν ένα εκατομμύριο λίρες στον πρώην παραγωγό τους ο οποίος τους μήνυςε για πνευματικά δικαιώματα τα οποία δεν είχε λάβει.

Η λαμπρή εξάδα γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο, ενώ το λεγόμενο Flying Circus προβάλλονταν από το 1969 έως το 1974, ενώ αργότερα ακολούθησαν η ταινίες Meaning of Life και Life of Brian.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα