Οι πρώτες φωτογραφίες του Λαμάρ Όντομ μετά το κώμα – Στο πλευρό του η Κλόε Καρντάσιαν [εικόνες]

Οκτώβριος 201 και ο Λάμαρ Όντομ βρίσκεται αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση επικαιρότητας στα tabloids.

O πρώην σταρ του ΝΒΑ μεταφέρεται εσπευσμένα σε κωματώδη κατάσταση σε εξειδικευμένη μονάδα αποκατάστασης του Λος Άντζελες για να αναρρώσει, και για τους επόμενους τρεις μήνες τα διεθνή Μέσα ασχολούνται με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Λάμαρ Όντομ τελικά συνήλθε και βγήκε από

το κώμα ανακάμπτοντας, αλλά κανένα στιγμιότυπο δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα, προκαλώντας απορία για την πορεία της υγείας του. Οι φωτογραφίες του με την Κλόε Καρντάσιαν, που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Daily Mail, αποκτούν ενδιαφέρον, αφού είναι τα πρώτα στιγμιότυπα που δείχνουν τον πρώην παίκτη του NBA να στέκεται υγιής και πάλι στα πόδια του.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ, οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε jet στη Νέα Υόρκη με πιο πιθανό τους προορισμό το fashion show του Κάνιε Γουέστ για τη τρίτη σεζόν του διάσημου brand του, Yeezy.

Οι φωτογραφίες του αυτή τη στιγμή κάνουν το γύρο του κόσμου, παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο στα διεθνή Μέσα, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πηγή: ToraTora.gr

The post Οι πρώτες φωτογραφίες του Λαμάρ Όντομ μετά το κώμα – Στο πλευρό του η Κλόε Καρντάσιαν [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα