Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας! Ανάμεσα τους και το πολυαναμενόμενο «Spectre» [βίντεο]

Ενδιαφέρουσα με νέες αφίξεις που το κοινό τις περίμενε αρκετό καιρό, η κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά απόψε το βράδυ. Από τα φιλμ που ξεχωρίζουμε, η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη του Τζέιμς Μποντ με τη Μόνικα Μπελούτσι σε ρόλο.. φωτιά!

Spectre

Μαρόκο, Μεξικό, Ρώμη, αυστριακές Άλπεις και, φυσικά, Λονδίνο προσφέρουν το κοσμοπολίτικο ντεκόρ, Μόνικα Μπελούτσι, Λεά Σεϊντού και η 28χρονη Μεξικάνα Στέφανι Σίγκμαν προστίθενται στη hot λίστα των Bond girls, ενώ ο Κριστόφ Βαλτς είναι ο Φραντς Ομπερχάουζεν, αρχηγός της πανίσχυρης

τρομοκρατικής οργάνωσης SPECTRE.

Τι τον συνδέει όμως με τον ορκισμένο αντίπαλό του και διασημότερο κινηματογραφικό πράκτορα; Το εντυπωσιακό τρέιλερ υπονοεί κάποιο σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν. Μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες, πρώτη προβολή στα κανάλια Ote Cinema.

Ο Γιος του Σαούλ

Μια εκπληκτική κινηματογραφική δημιουργία, πραγματικά καθηλωτική, υποψήφια για Όσκαρ 2016, βραβευμένo με το Grand Prix 2015 στο Φεστιβάλ των Καννών και με Fipresci από την Διεθνή Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου.

Πρόκειται για ένα σκληρό δράμα επιβίωσης στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, όπου ένας Εβραίος αποφασίζει να θάψει κρυφά το πτώμα ενός παιδιού, το οποίο ισχυρίζεται πως είναι δικό του.

Μια Φορά το Χρόνο

Οικογενειακή κωμωδία με τους Νταϊάν Κίτον, Τζον Γκούντμαν, Αμάντα Σέιφριντ και Μαρίζα Τομέι. Τα Χριστούγεννα έρχονται μια φορά το χρόνο κι αυτό είναι υπεραρκετό για τους Νιούπορτ. Καθώς οι τέσσερις γενιές της οικογένειας ετοιμάζονται για ακόμη ένα εορταστικό δείπνο, κάνουν τα πάντα για να κρύψουν τις λιγότερο τέλειες πλευρές της ζωής τους.

Η μάζωξη επιφυλάσσει συγκρούσεις, προσβολές, αποκαλύψεις και αναπάντεχους επισκέπτες, μέχρι που ένα έκτακτο περιστατικό ανατρέπει τα πάντα και αναγκάζει αδέρφια, γονείς και παιδιά να επανασυνδεθούν για να θυμηθούν το πραγματικό πνεύμα των γιορτών.

The post Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας! Ανάμεσα τους και το πολυαναμενόμενο «Spectre» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα