Οι γονείς της Φαίης διώχνουν την μεγάλη κόρη από το σπίτι – «Η στάση της είναι εξοργιστική»

Έξωση και ασφαλιστικά μέτρα στην μεγάλη τους κόρη αποφάσισαν να κάνουν οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης, Αντώνης και Χρυσάνθη Μπλάχα επειδή θεωρούν την Μαρία Ελένη συνυπεύθυνη για την τραγική κατάληξη της κόρης τους ενώ έχουν εξοργιστεί και με την στάση της απέναντι στην οικογένεια.

Ο πατέρας της Φαίης μίλησε στον «Έθνος της Κυριακής» και δήλωσε ότι «θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας, γιατί όσο μένει, μόνο δεινά προσθέτει στην οικογένεια με την προκλητική, ωμή και πέραν τον ηθικών και κοινωνικών κανόνων συμπεριφορά της, που φορτίζει περισσότερο μία έκρυθμη κατάσταση, με συνεχείς εντάσεις και απρόβλεπτη συνέχεια. Είναι αυτό, αλλά και μία σειρά γεγονότα που προηγήθηκαν, ο ρόλος της στην οικογενειακή μας τραγωδία, αλλά και η εξοργιστική στάση της στη διάρκεια του πένθους μας, για την αδικοχαμένη κόρη μας και αδερφή της, που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Η οικογένεια έχει δύο σπίτια σε ένα οικόπεδο στην περιοχή της Νέας Μάρκης που στο ένα έμενε η Φαίη με τους γονείς της και στο άλλο, από το 2011, η Μαρία Ελένη με τον σύζυγο της, Σταύρο. Οι γονείς είχαν παραχωρήσει προσωρινά το σπίτι στην μεγάλη αδερφή της οικογένειας για να λυθούν τα προβλήματα του γάμου της. Τελικά η Μαρία Ελένη χώρισε και έμεινε μόνη μαζί με τα δύο σκυλιά της και κάποια στιγμή ήρθε και ένας άγνωστος άνδρας να μείνει μαζί της. Ο εν λόγω άνδρας μένει ακόμα με την Μαρία Ελένη και οι γονείς αναμένεται να διώξουν την κόρη τους βγάζοντας ασφαλιστικά μέτρα.

Ένα από τα γεγονότα που είχαν εξοργίσει τον τραγικό πατέρα, ήταν όταν η Μαρία Ελένη προτίμησε να πάει τον σκύλο της στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή για να συμμετάσχει στα καλλιστεία παρά να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της Φαίης. Επίσης η αδικοχαμένη νεαρή είχε πληροφορήσει τον πατέρα της ότι η αδερφή της διατηρεί παράλληλη σχέση με τον Βαγγέλη Στεφανάκη και ότι η Μαρία Ελένη έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να τους χωρίσει.

Όσον αφορά τον δράστη, αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ότι είχε εμπλοκή στην επίθεση με συνοδεία πίτμπουλ σε περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα