Οι φοροφυγάδες κάνουν παρέλαση – Βαριά ονόματα και μεγάλα πρόστιμα για τη λίστα Λαγκάρντ

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρελαύνει για να τιμήσει την ηρωική εποποιία του 1940 μια άλλη παρέλαση θα γίνεται στα γραφεία των οικονομικών εισαγγελέων καθώς θα καλούνται φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ για προσωπική τους υπόθεση.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης τα ψέματα τελείωσαν. Αυτή την εβδομάδα οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης, καθώς και ο εποπτεύων εισαγγελέας για τη λίστα Λαγκάρντ Ιωάννης Δραγάτσης ολοκληρώνουν τον έλεγχο και δίνουν αμέσως στη

δημοσιότητα σημαντικά στοιχεία για τη φοροδιαφυγή.

Αυτή τη φορά, επισημαίνεται στο δημοσίευμα, οι εισαγγελείς έχουν προτάξει προς έλεγχο όλα τα λεγόμενα «βαριά» ονόματα και άφησαν για αργότερα τα μικρά. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι βρέθηκαν ποσά τα οποία δεν δηλώθηκαν και κυμαίνονται από 2 εκατ. ευρώ ως και 10 εκατ. ευρώ. Συνολικά 10 άτομα εμφανίζονται, ως τώρα, με πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Όλοι αυτοί θα αρχίσουν να καλούνται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για να πληρώσουν τον αναλογούντα φόρο. Αν δεν τον πληρώσουν, θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους για εκτεταμένη φοροδιαφυγή και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Γι' αυτό σας λέω ότι ορισμένοι ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους.

The post Οι φοροφυγάδες κάνουν παρέλαση – Βαριά ονόματα και μεγάλα πρόστιμα για τη λίστα Λαγκάρντ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα