Οι ελληνίδες καλλονές του αθλητικού ρεπορτάζ που «σαρώνουν» στα γήπεδα [εικόνες]

Ποιος είπε ότι το αθλητικό ρεπορτάζ είναι ανδρική υπόθεση; Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που θεωρούν τις γυναίκες ακατάλληλες για ντέρμπι και φιλικά και που πιστεύουν πως το offside είναι όρος άγνωστος για εκείνες, ήρθε η ώρα να διαψευστείς πανηγυρικά.

Φαίνεται πως τα γήπεδα έχουν βρει τις γυναίκες των ονείρων κάθε άνδρα! Ο λόγος φυσικά για τα θηλυκά που έκαναν το αθλητικό ρεπορτάζ… τέχνη και βάλθηκαν να αποδείξουν πως πράγματι αν θέλει μια γυναίκα όλα τα μπορεί.

Τα ονόματα αυτών; Κατερίνα Κολιού, Έλενα Παπαδοπούλου,

Λίλα Κουντουριώτη, Αριάνα Παπαγιάννη και Στεφανία Μπρούγος είναι οι γυναίκες δημοσιογράφοι του αθλητικού που μας έκαναν να κολλήσουμε ακόμα περισσότερο με τη μπάλα χάρη στις τρομερές τους αναλογίες, την άνεσή τους στο φακό και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που ξέρει να «παίζει» έναν άνδρα όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Αν δεν πείστηκες ακόμα, ίσως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις καλύτερα τις κούκλες των γηπέδων και να αναθεωρήσεις της απόψεις σου σχετικά με τη γυναικεία έφεση στα ανδρικά σπορ…

1 από 27 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Έλενα Παπαδοπούλου Έλενα Παπαδοπούλου Έλενα Παπαδοπούλου Έλενα Παπαδοπούλου Έλενα Παπαδοπούλου Κατερίνα Κολιού Κατερίνα Κολιού Κατερίνα Κολιού Κατερίνα Κολιού Κατερίνα Κολιού Κατερίνα Κολιού Στεφανία Μπρούγκος Στεφανία Μπρούγκος Στεφανία Μπρούγκος Στεφανία Μπρούγκος Στεφανία Μπρούγκος Στεφανία Μπρούγκος Λίλα Κουντουριώτη Λίλα Κουντουριώτη Λίλα Κουντουριώτη Λίλα Κουντουριώτη Λίλα Κουντουριώτη Αριάνα Παπαγιάννη Αριάνα Παπαγιάννη Αριάνα Παπαγιάννη Αριάνα Παπαγιάννη Αριάνα Παπαγιάννη

The post Οι ελληνίδες καλλονές του αθλητικού ρεπορτάζ που «σαρώνουν» στα γήπεδα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
αριανα παπαγιαννη ηλικια, λιλα κουντουριωτη εγκυο
Τυχαία Θέματα