Οι εικονικές βόλτες είναι γεγονός – Η Google μας προκαλεί για το δικό μας Street View

Mία εικονική διαδρομή είναι πλέον κάτι περισσότερο από εφικτό και μάλιστα με δυνατότητα παρατήρησης 360 μοιρών του μέρους που ο καθένας επιθυμεί, όπως επίσης η δυνατότητα να μοιραστούμε το μέρος μέσω του Google Maps, μια δυνατότητα που δίνει η Google.

«Δοκιμάσατε ποτέ να περιγράψετε την αίσθηση ενός περιπάτου στο αγαπημένο σας πάρκο; Ή θελήσατε να φτιάξετε μια εικονική περιήγηση της επιχείρησής σας για να προσελκύσετε πελάτες;

Πλέον είναι δυνατόν να φτιάξετε τις δικές σας εμπειρίες Street View για να κάνετε ακριβώς αυτό» αναφέρει η εταιρεία, παρουσιάζοντας ένα εργαλείο που επιτρέπει τη σύνδεση «photo spheres» («εικόνες» 360 μοιρών, που επιτρέπουν στον θεατή να κοιτάξει σε οποιαδήποτε πλευρά της σκηνής) με αποτέλεσμα τη δημιουργία εικονικών διαδρομών και στη συνέχεια να τις μοιραστεί με άλλους μέσω του Google Maps.

Για αρχή, απαιτείται η δημιουργία photo spheres μέσω λήψης φωτογραφιών από κινητό με Android ή κάμερα DSLR και στη συνέχεια ο διαμοιρασμός τους στο Views.

Στη συνέχεια, ο χρήστης επιλέγει τις επιθυμητές photo spheres και τις συνδέει μέσω το νέου εργαλείου. Μόλις η σύνδεση ολοκληρωθεί και ανεβούν, είναι δυνατή η πλοήγηση σε αυτές μέσω του Google Maps, ακριβώς όπως στο Street View.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δυνατότητες που «ανοίγουν» είναι πολλές, καθώς, για παράδειγμα, περιβαλλοντικές οργανώσεις θα μπορούν να καταγράψουν και προωθήσουν τις τοποθεσίες που θέλουν να προστατέψουν. Επίσης, το νέο εργαλείο θα μπορεί να επιτρέψει σε φωτογράφους να εμπλουτίσουν το Google Maps, παρουσιάζοντας ίδιες τοποθεσίες υπό διαφορετικές συνθήκες.

«Ελπίζουμε ότι το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιραστούν και να βιώσουν την ομορφιά και το εύρος του πλανήτη μας μέσω του Google Maps. Είτε φωτογραφίζετε εξωτικά νησιά είτε το αγαπημένο σας στέκι στη γειτονιά, βουνοκορφές ή δρόμους μιας πόλης, ιστορικά κάστρα ή την επιχείρησή σας, ανυπομονούμε να δούμε τα μέρη που αγαπάτε να ζωντανεύουν στο Google Maps» αναφέρει η εταιρεία.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα