Οδηγός ενδυμασίας – Έτσι θα ντυθείτε για να προσληφθείτε στην Ryanair

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ξεκινάνε οι συνεντεύξεις της Ryanair και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις και να εμφανιστούν με συγκεκριμένα ρούχα για να καταφέρουν να πάρουν την θέση.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας www.crewlink.ie προκειμένου να περάσουν από την συνέντευξη. Η συγκεκριμένη εταιρεία, Crew Link, θα αναλάβει

την εκπαίδευση των ατόμων που θα προσληφθούν.

Οι συνεντεύξεις θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου και αφορούν τους φροντιστές και αεροσυνοδούς της Ryanair για τις πτήσεις στη Θεσσαλονίκη. Όσοι θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους πρέπει να δώσουν το παρόν στη συνέντευξη δορώντας συγκεκριμένα ρούχα.

Οι άνδρες πρέπει να φοράνε επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν ακολουθήσει τους κανόνες τότε θα ακυρωθεί η συνέντευξη του.

Δεν γίνονται δεκτοί οι υποψήφιοι που έχουν τατουάζ σε εμφανές σημείο του σώματος τους ή φορούν τζιν. Επίσης θα πρέπει να έχουν ύψος πάνω από 1,57cm και να μην φορούν γυαλιά, μόνο φακούς επαφής. Τέλος θα πρέπει να κολυμπήσουν 20 μέτρα χωρίς βοήθεια και να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα