23χρονη μεγαλώνει γενειάδα γιατί δεν της επιτρέπει η θρησκεία της να ξυριστεί [εικόνες]

Η 23χρονη Χαρνάαμ Καούρ είναι από τις γυναίκες με πολύ αυξημένη τριχοφυΐα. Έχει γένια σαν άνδρας και παρ' όλα αυτά ξεπέρασε όλα τα πειράγματα και τους τραμπουκισμούς και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της.

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να εμφανίζει έντονη τριχοφυΐα από την ηλικία των 11 ετών. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο είχε στο πρόσωπο της κανονική γενειάδα ενώ στο σώμα της έκαναν ολοένα και περισσότερες τρίχες την εμφάνιση τους.

Εκείνη την περίοδο άρχισαν τα προβλήματα της τότε έφηβης Χαρναάμ.

Οι συμμαθητές της την πείραζαν συνεχώς και οι περαστικοί την κοιτούσαν ξαφνιασμένοι. Μάλιστα, μεγαλώνοντας υπήρχαν κάποιοι που την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν λόγω της εμφάνισης της ενώ ανάμεσα στους λίγους που την στήριξαν ήταν ο αδερφός της. Η ίδια θυμάται έντονα την μοναξιά των παιδικών της χρόνων, τα ειρωνικά γέλια και τις σκέψεις να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Χαρναάμ αποφάσισε στα 16 της να ασπαστεί το Σιχισμό που όσοι πιστεύουν, αποδέχονται τον εαυτό τους όπως είναι ενώ οι Σιχ απαγορεύεται να κόβουν τα μαλλιά τους και να ξυρίζονται.

Σήμερα δηλώνει ευτυχισμένη και αντιμετωπίζει τα πειράγματα με χιούμορ ενώ δηλώνει ότι νιώθει θηλυκό και θέλει να εμπνευστούν από εκείνη όλοι όσοι νιώθουν άσχημα με την εμφάνιση τους.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα