Όχι άλλοι κοιλιακοί: 8 χοντροί αθλητές που αγαπήσαμε [εικόνες]

Αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα στάθηκε ένα αφιέρωμα του gazzetta.gr στους αθλητές με τα «Πιο εντυπωσιακά κορμιά στον αθλητισμό».

Ένα ολόκληρο αφιέρωμα με αθλητές από τον Αντετοκούνμπο μέχρι τον Γιούρκα Σεϊταρίδη με κοιλιακούς-φέτες που μπορεί να τους δει στη ζωή του ένας φυσιολογικός άνθρωπος μόνο αν έχει κολλητό τον φωτομοντέρ της Έλλης Στάη.

Για να μην παίρνουν λάθος παραδείγματα τα μικρά παιδάκια,

πρέπει να δουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο δρόμος της αρετής και του δίπιτου με απ’ όλα, τον οποίο στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί κάποτε, σε αυτή τη χώρα υπήρχαν και αθλητές που τιμούσαν τα πιρούνια που χρησιμοποιούσαν.

8 μπαμπάτσικα παιδιά που έπαιξαν στη χώρα μας και δεν δίστασαν να βροντοφωνάξουν «τα πάχη μου τα κάλλη μου». Νούνιες, Ραμπεσαντρατανά, Μπρέσκα, Μάριτς, Σχορτσιανίτης, Μαμούτε, Χριστοδούλου και Στράντλι. Απολαύστε τους!

Μάριο Μπρέσκα1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μαμούτε1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Σοφοκλής Σχορτσιανίτης1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Λιονέλ Νούνιες1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ερίκ Ραμπεσαντρατανά1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Φάνης Χριστοδούλου1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Σίλβιο Μάριτς1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Στράντλι1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Όχι άλλοι κοιλιακοί: 8 χοντροί αθλητές που αγαπήσαμε [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα