«Grow», η εφαρμογή που βοηθά τα παιδιά να γίνουν δίγλωσσα – Ποια διάσημη τραγουδίστρια τη λανσάρει;

Η Σακίρα έχει εργαστεί πολύ για την προσχολική εκπαίδευση, καθώς από τότε που έγινε μητέρα, μοιάζει να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην σημασία της εκπαίδευσης ως μέρος της πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών από τα πρώτα βήματα της ζωής τους.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει προσκληθεί από γνωστές παγκόσμιες οργανώσεις και πανεπιστήμια για να μιλήσει για την σημασία της εκπαίδευσης στη ζωή όλων.

Από την γέννηση του πρώτου της γιου, η Σακίρα έψαξε δημιουργικούς τρόπους να βοηθήσει στην εκπαίδευσή του και προσπάθησε να

τον ωθήσει σε δραστηριότητες και να του μάθει πολλά ιδιώματα. Ως μητέρα εκτιμά κάθε τι που συμβάλει στην πνευματική ανάπτυξη των γιων της Μίλαν και Σάσα.

Από την επιθυμία της να συμβάλει στην πνευματική εξέλιξη των παιδιών, δημιούργησε την εφαρμογή «Grow», ένα εργαλείο που έχει σκοπό τα παιδιά να γίνουν δίγλωσσα ενώ περιλαμβάνει πάνω από 2.000 συμβουλές και δραστηριότητες για την τόνωση της ανάπτυξης των μωρών και των παιδιών προσχολικής ηλικίας, την κοινωνικοποίησή τους, την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και την ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους.

The post «Grow», η εφαρμογή που βοηθά τα παιδιά να γίνουν δίγλωσσα – Ποια διάσημη τραγουδίστρια τη λανσάρει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα