Ο Τζώνη Καλημέρης μιλάει για όλους και όλα – Τι είπε για Γερμανού, Μουτσινά και Μενεγάκη

Ο Τζώνη Καλημέρης, ο γενικός διευθυντής του ALPHA, δεν δίστασε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για όσα συμβαίνουν στο κανάλι του ALPHA, αλλά και για όσα διαδραματίζονται στην τηλεόραση.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου, ο Τζώνη Καλημέρης δήλωσε: «Έπρεπε να έχει φύγει από το κανάλι εδώ και καιρό καθώς ύστερα από τόσα χρόνια είχε...ιδρυματοποιηθεί στον ίδιο σταθμό και πλέον η μόνη του διέξοδος ήταν ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ».

Για

την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να κάνει ένα σώου, ανέφερε πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να σταματήσει τα μεσημέρια, ενώ έγινε πιο συγκεκριμένος για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Πιστεύω πως ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να παρακολουθήσει την εκπομπή του για να μπορέσει να τη βελτιώσει. Μάλιστα του προτείνω να έχει σταθερά δίπλα του τρεις γυναικείες παρουσίες προκειμένου να υπάρχει ένα concept τύπου "Οι άγγελοι του Νίκου"».

Ανέφερε επίσης πως το Greek Idol δεν πρόκειται να επανέλθει και πως η Ανθή Σαλαγκούδη δεν πρόκειται να μετακομίσει στη Κάντζα. Τέλος δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού:

«Είναι κακή. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ναταλία είναι να προσαρμόσει το σώου στην προσωπικότητά της».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα