Ο Τζήμερος επιμένει ότι η τραγωδία στη Μέκκα ήταν θέλημα του Αλλάχ, αλλά ενοχλείται που τον καθυβρίζουν στο facebook

Μπορεί ο Θάνος Τζήμερος να ειρωνεύτηκε 750 νεκρούς, ωστόσο αυτό που φαίνεται να τον ενοχλεί είναι το διαδικτυακό bullying που θεωρεί ότι δέχεται.

O πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις όταν σχολίασε πως η τραγωδία στη Μέκκα ήταν θέλημα του Αλλάχ.

Η πλειοψηφία των χρηστών των social media καταδίκασε τις απόψεις του κ. Τζήμερου, τις οποίες

κοινοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που επικρότησαν το σχόλιό του με το επιχείρημα ότι κάτι αντίστοιχο δήλωσε και ο υπουργός Υγείας της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα ο Θάνος Τζήμερος προτρέπει όλους όσοι του επιτίθενται να μπουν και στον... τοίχο του Facebook του υπουργού Υγείας της Σαουδικής Αραβίας για να τον βρίσουν! Χαρακτηριστικά γράφει: «Μπείτε τώρα και στον τοίχο του Υπ. Υγείας της Σαουδικής Αραβίας για να τον βρίσετε».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά ισχυρίζεται πως δέχεται διαδικτυακό bullying από χρήστες του Facebook, ενώ σε πρόσφατο ποστ του αναφέρει: «Πήρα το παρακάτω... ανθρωπιστικό μήνυμα: "Ψωφα ρε σιχαμα, σκουλικι θα σε λιοσουμε μαθε ρε να διχνεις ανθρωπια ρε." Αριστούργημα συνέπειας».

Ο κ. Τζήμερος αναφέρει πως του επιτίθονται με μηνύματα και κοινοποίησε ένα από αυτά, στο οποίο δεν διστάζει να κατονομάσει και τον αποστολέα: «Μήνυμα του ...: Οταν με το καλο ψοφησεις, θα ακολουθησει ομαδικο χεσιμο πανω στον ταφο σου (Κάποιοι... ανθρωπιστές δικαιούνται μεγαλύτερης προβολής του έργου τους.)».

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως την ανάρτηση του κ. Τζήμερου για τους θανάτους στη Μέκκα κοινοποίησε ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενη με τη λέξη: «Ντροπή». Η απάντηση του Θάνου Τζήμερου ήρθε λίγη ώρα αργότερα και πάλι μέσω Facebook:

«Ο Σαμαράς με διαβάζει φαίνεται και σχολιάζει μονολεκτικά. Δεν τον έχω ικανό για πιο σύνθετη σκέψη, βέβαια. Αλλά τώρα που δεν έχεις και πολλή δουλειά, Αντώνη, ρίξε μια ματιά σε ένα παλιότερο γραπτό μου να δεις ότι δεν ήταν γραφτό να φέρεις τον φραπεδοκαταληψία στην εξουσία. Δεν ήταν θέλημα του Αλλάχ ούτε της Παναγίας, αν με εννοείς. Η δική σου ανικανότητα τον έφερε. Το έγραψα όσο πιο απλά γίνεται. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις και θέλεις φροντιστήριο, προσφέρομαι. Με μαύρα όμως, γιατί το 23% ΦΠΑ δεν αντέχεται ούτε από πρώην ΠΘ. Είμαι κι ακριβός...» γράφει και παραθέτει ένα άρθρο του που είχε δημοσιευθεί στις 6 Οκτωβρίου 2013 στο protagon.gr».

The post Ο Τζήμερος επιμένει ότι η τραγωδία στη Μέκκα ήταν θέλημα του Αλλάχ, αλλά ενοχλείται που τον καθυβρίζουν στο facebook appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα