Ό, τι δεν κατάφερε ο Πλατινί το έκανε ο Χαϊκάλης – Ο Κοντονής κάνει αλλαγές στο αθλητικό νομοσχέδιο

Το σχέδιο νόμου του Κοντονή για τον αθλητισμό προκάλεσε ρήξεις και εντός του κυβερνητικού επιτελείου, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη να δηλώνει πως δεν θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο από τους ΑΝΕΛ, αναγκάζοντας τον Κοντονή να πραγματοποιήσει ορισμένες αλλαγές ούτως ώστε να αποφευχθεί το Grexitball...

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στη Βουλή ενώπιον της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων εξήγγειλε πως θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αθλητικό νομοσχέδιο. «Δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο.

Μας ενδιαφέρει να βάλουμε τέλος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας», είπε αρχικά και στη συνέχεια υποστήριξε: «Θα δείτε ότι η συζήτηση εκ μέρους του υπουργείου θα είναι καλόπιστη. Ήδη, εμείς από τις προτάσεις φορέων και διεθνών οργανισμών έχουμε υπ' όψιν να ανακοινώσουμε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο και προσθήκες».

Όπως καταλαβαίνετε από την στάση του Σταύρου Κοντολή γίνεται ευκόλως αντιληπτό η πρόθεση που έχει η κυβέρνηση να μην πιαστεί στα... χέρια με τις δύο Συνομοσπονδίες, UEFA και FIFA. Πάντως, οι όποιες αλλαγές υπάρξουν, θα εφαρμοστούν μετά τη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με τα κλιμάκια της FIFA και της UEFA.

Άλλαξαν στάση οι ΑΝΕΛ για το νομοσχέδιο

Από το KoolNews.gr ενημερωθήκατε [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] για την στάση των ΑΝΕΛ σε ό, τι αφορά το αθλητικό νομοσχέδιο του Κοντονή, μέσω του Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τόνισε πως η παράταξη διαφωνεί με το σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό.

Λίγη ώρα αργότερα και στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων που βρίσκονταν ο Παύλος Χαϊκάλης, τόνισε πως τα λόγια του παρεξηγήθηκαν και οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο επί της αρχής.

The post Ό, τι δεν κατάφερε ο Πλατινί το έκανε ο Χαϊκάλης – Ο Κοντονής κάνει αλλαγές στο αθλητικό νομοσχέδιο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα