Talkband B1: Το smartwatch με δυνατότητα κλήσης

Το Talkband B1 αποτελεί το νέο smartwatch που ανακοινώθηκε από την Huawei στα πλαίσια του MWC 2014 της Βαρκελώνης. Η μεγάλη του διαφορά απέναντι στον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσω ενός κρυμμένου bluetooth ακουστικού.

Το νέο Huawei Talkband B1 έρχεται με μία ποικιλία χρωμάτων, σχεδιασμό που θυμίζει Nike FuelBand και μία 1.4 ιντζών OLED

οθόνη. Η μπαταρία του είναι 90mAh, προσφέροντας 6 ημέρες αυτονομίας ενώ 2 ώρες είναι αρκετές για μία πλήρη φόρτιση. Ακόμα, το πάχος του είναι 14.6 χιλιοστά και το βάρος του 26 γραμμάρια.

Μαζί με το Talkband έρχεται και μία γκάμα αθλητικών δυνατοτήτων, όπως ο υπολογισμός θερμίδων που κάψαμε και ο αριθμός των σκαλιών που ανεβήκαμε. Επίσης, η Huawei έχει ενσωματώσει μία λειτουργία η οποία συλλέγει στοιχεία κατά την διάρκεια του ύπνου σας ενώ με ένα έξυπνο ξυπνητήρι και την λειτουργία ύπνου σας βοηθάει να ξεκουραστείτε καλύτερα.

Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε επίσημα, αλλά γνωρίζοντας την πολιτική της εταιρίας δεν περιμένουμε κάποιο υπερβολικό ποσό. Η διάθεση του θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ενώ αναμένεται να έρθει στην Δυτική Ευρώπη, Ρωσία , Μέση Ανατοή και Ιαπωνία το 2ο τρίμηνο του 2014.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα