Ο Σπηλιωτόπουλος ψαρεύει στα θολά – Δεν πήγε στο ντιμπέιτ γιατί έλειπε ο Κασιδιάρης

12:47 9/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν προσήλθε στο τηλεοπτικό debate των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας με την αιτιολογία ότι διαφωνεί με τη μη πρόσκληση του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η ενέργειά του αυτή προκαλεί έκπληξη

όχι μόνο με βάση το πολιτικό προφίλ που καλλιεργούσε επί χρόνια ο συγκεκριμένος πολιτικός, αλλά κυρίως λόγω της στάσης που έχει κρατήσει το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία, απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της.

Και μπορεί μεν ο πρωθυπουργός να δήλωσε μόλις πριν λίγες ημέρες ότι προσωπικά δεν επιθυμεί να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος στον οποίο έδωσε προσωπικά το χρίσμα για την Αθήνα, μπορεί να το μεταφράσει κατά το δοκούν.

Την απουσία του κ. Σπηλιωτόπουλου από την τηλεοπτική τους συνάντηση στον ΣΚΑΪ σχολίασαν οι ανθυποψήφιοί του Γιώργος Καμίνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκος Σοφιανός, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Βασίλης Καπερνάρος.

Ο κ. Καμίνης σχολίασε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος δήμαρχος αποφεύγει να δώσει το «παρών», εκφράζοντας την έκπληξή του για την απόφαση αυτή.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι ο πραγματικός λόγος που ο κ. Σπηλιωτόπουλος απουσίασε είναι γιατί δεν έχει επιχειρήματα και προτάσεις. «Η άγνοια δεν τον έφερε εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο καθένας κρίνεται είπε ο κ. Σοφιανός, για φυγομαχία του υποψήφιου δημάρχου έκανε λόγο ο κ. Σακελλαρίδης, ενώ ο κ. Καπερνάρος απάντησε: «Εμείς θα είμαστε παρόντες όπου μας καλείτε και δεν μας καλείτε. Κανένα σχόλιο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα