Ο σκοτεινός και περίεργος Τζουντ Λο μετανιώνει για τη ζωή του και κάνει αλλαγές

Ο Τζουντ Λο δείχνει μετανιωμένος για τα όσα έκανε στη ζωή του ως προς την κοινωνική του δράση, αφού όπως λέει «Είναι ντροπή μου που το λέω, αλλά για χρόνια ήμουν άπραγος, χωρίς να κάνω τίποτα για τους γύρω μου. Είχα στη διάθεσή μου τις ανέσεις που χρησιμοποιούν οι σταρ αλλά αυτό για μένα δεν έχει αξία πια. Ηρθε η ώρα να το αλλάξω. Και το έκανε...

Ο ηθοποιός με τη συμμετοχή

του στο Dom Hemingway που σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Σέπαρντ, κάνει το πρώτο βήμα για την αλλαγή στον τρόπο που λειτουργούσε επαγγελματικά, υποδυόμενος έναν ευτραφή γκάνγκστερ, μιλώντας με βαριά επαρχιώτικη προφορά της Βρετανίας και με έντονη καράφλα. Η ακτιβιστική του δράση και η συμμετοχή του σε ντοκιμαντέρ είναι η απόδειξη ότι ξεφεύγει από το χαρακτηρισμό του jeune premier.

Το ντοκιμαντέρ έγινε από το Ελεύθερο Θέατρο της Λευκωσίας και αναφέρεται στην παράνομη κράτηση των ακτιβιστών από τις ρωσικές αρχές, με τον Λο να συμμετέχει αφιλοκερδώς και να πρωτοστατεί σε πορεία διαμαρτυρίας στο Λονδίνο. Οι κάμερες έπεσαν πάνω του και αυτός δεν δίστασε να δηλώσει ότι οι κατηγορίες περί πειρατείας που βαραίνουν τους κρατουμένους είναι γελοίες.

Ρόλο θα έχει και στην επερχόμενη ταινία του Γουές Άντερσον, το The Grand Budapest Hotel. Είναι φανερό ότι μπαίνει σε μια ώριμη φάση στη ζωή του και αυτό θα αποτυπωθεί πολύ καλά και στις ερμηνείες του, με την πορεία του να έχει πολλά κοινά με του Μπραντ Πιτ. «Σκουπίδια θα γράφονται πάντα για μένα. Το θέμα είναι να δω τι άλλο μπορώ να κάνω. Δεν ήθελα να είμαι πάντα ο ωραίος ή ο εραστής αλλά "περίεργος" και σκοτεινός».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα