Χυλόπιτα και από τον Μαζωνάκη ο Σφακιανάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στη δισκογραφία αλλά και για το σούσουρο που δημιουργήθηκε με τον Νότη Σφακιανάκη δηλώνοντας «προφανώς δεν θα δούλευα μαζί του». Ο Μαζωνάκης μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και ανέφερε ότι ήταν μικρομέγαλος: « Εγώ ήμουν από μικρό παιδί μικρομέγαλος. Ήθελα να μεγαλώσω. Επίσης, και να με πληρώσεις, δεν θέλω να ξαναγυρίσω πίσω, να φάω όλη αυτήν την ταλαιπωρία ξανά από έφηβος μέχρι εδώ. Μια χαρά είμαι τώρα! Άλλωστε πιστεύω ότι το μυαλό του άντρα αρχίζει να δουλεύει μετά τα 38-40. από τα 40 μέχρι τα 55

είναι η καλύτερη ηλικία ενός άντρα».

Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι άνθρωπος για οικογένεια αν και στην προσωπική του ζωή είναι καλά. « Στα προσωπικά μου δόξα τω Θεώ είμαι καλά, έχουμε υγεία, έχουμε καλούς φίλους. Σχετικά με την οικογένεια, το 'χω πει ξανά, δεν ξέρω αν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι για να κάνουν οικογένεια. Γιατί μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία άγχους; Γιατί πρέπει να σκέφτεσαι να κάνεις παιδί και να παντρευτείς; Δεν ξέρω αν είναι το 'θέλω' μου αυτό, δεν ξέρω αν με 'καίει'. Αν με έκαιγε, θα είχε συμβεί».

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης σχολίασε: « Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Προφανώς δεν θα δούλευα μαζί του. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Νότη πριν από αρκετά χρόνια, είχαμε μια άψογη συνεργασία. Από εκεί και πέρα ρωτήστε τον ίδιο γιατί τα λέει αυτά».

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει μιούζικαλ όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: « Καλά κάνει ο Μιχάλης. Εγώ έχω πολλά στο μυαλό μου να κάνω. Θα ήθελα να κάνω πολλά: και μιούζικαλ να κάνω και να παίξω στο σινεμά».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα