Ο Σαμαράς κλείνει τη συμφωνία με την Τρόικα και ετοιμάζει ανανέωση στη ΝΔ

09:46 7/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Με την ομιλία του στην συνεδρίαση του νέου πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην επίτευξη της συμφωνίας με την Τρόικα, αλλά να θέσει και το νέο πλαίσιο λειτουργίας τόσο της κυβέρνησης όσο και του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα εκφράσει την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος των συνομιλιών με τους εκπροσώπους των δανειστών και θα σημειώσει πως είναι

κατάκτηση της ελληνικής πλευράς η αποφυγή νέων μέτρων παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν από την Τρόικα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο αναμένεται να τοποθετηθεί τόσο για τις δηλώσεις που πυροδότησαν κλίμα έντασης με το ΠΑΣΟΚ όσο και για τους «φλερτάροντες» με τη Χρυσή Αυγή. Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να εξαπολύσει οξύτατη επίθεση τόσο κατά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου όσο και του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση νεοναζί και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν διαθέτει εναλλακτική πρόταση και ότι παίζει παιχνίδια των πολιτών, ποντάροντας στην αποτυχία της χώρας.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της ΝΔ στην οποία μοναδικός υποψήφιος είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα