Θανάσης Τσαλταμπάσης: Με τι εκνευρίζεται και τι τον κουράζει

09:45 7/7/2013 - Πηγή: People

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Είναι ιδιαίτερα συμπαθής τόσο στο κοινό, όσο και στους ανθρώπους του χώρου του. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για σχόλια σχετικά με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά του.

Είναι, όμως, τόσο γλυκός και ήρεμος πάντα; Ναι, ακόμη και όταν κάποια πράγματα τον κουράζουν. Γι’ αυτά μίλησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ: «Η απραξία και οι αγενείς άνθρωποι. Κουμαντάρω τον εαυτό μου και δεν έχω βγει ποτέ εκτός ορίων, μπορώ και κρατάω δεν έχω εξάρσεις, είμαι ήπιων τόνων».

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Τσαλταμπάσης:

Πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της αδελφής του

Ο Θανάσης γνωρίζει πολύ καλά πως το επάγγελμα που έχει επιλέξει έχει κατακλυστεί από ανθρώπους που δεν έχουν την κατάλληλη ή τουλάχιστον την απαιτούμενη παιδεία γι’ αυτό. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά πως κάποιοι από τους συναδέλφους του κατά καιρούς έχουν υπερεκτιμηθεί.

«Πολλές φορές ρίχνω την ευθύνη όχι μόνο σε αυτούς, αλλά και στους παραγωγούς που βλέπαμε πολύ κόσμο να παίζει είτε σε σίριαλ είτε στο θέατρο που δεν ήταν ηθοποιοί. Ο ηθοποιός είναι ένα επάγγελμα που δεν χρειάζεται απαραίτητα πτυχίο για να είσαι καλός για να δείξεις ότι το αγαπάς».

The post Θανάσης Τσαλταμπάσης: Με τι εκνευρίζεται και τι τον κουράζει appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα