Γιατί ο Σαμαράς διέκοψε την ομιλία του-’Oλο το παρασκήνιο

Μια αιφνιδιαστική εξέλιξη είχε η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος διέκοψε την ομιλία του κατά τη διάρκεια του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ λόγω αδιαθεσίας.

Ο κ. Σαμαράς δεν αισθάνθηκε καλά και ζήτησε να διακόψει για 2 λεπτά. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες 3-4 ημέρες γεγονός που σε συνδυασμό με την μετάβασή του

στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής και τις ολονύκτιες διαπραγματεύσεις εξασθένησε την υγεία του.

Εκείνη την ώρα επικράτησε αναστάτωση στο press room και οι επιτελείς του Πρωθυπουργού που παρακολουθούσαν την ομιλία πετάχτηκαν έξω και μετακινήθηκαν πίσω από την εξέδρα του συνεδρίου. Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο Αντώνης Σαμαράς δεν λιποθύμισε, απλώς κάθισε με δυσκολία στην καρέκλα του. Σύντομα, ψιθύρισε στον Πρόεδρο του Συνεδρίου, Φίλιππο Ταυρή, πως ήθελε να συνεχίσει, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η γυναίκα του, Γεωργία, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Πράγματι, μέσα σε λίγα λεπτά ο Πρωθυπουργός ανέβηκε ξανά στο βήμα, αφού δέχθηκε τις περιποιήσεις των συνεργατών του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ήταν κατακίτρινος, ήπιε λίγη πορτοκαλάδα και έφαγε λίγη ζάχαρη. Έτσι, όταν ξαναπήρε το λόγο, δέχθηκε το standing ovation από τους χιλιάδες συνέδρους, ενώ ικανοποίηση για την αντοχή του υπήρχε και στο στενό επιτελείο του, όπου οι συνεργάτες του εξέφραζαν το θαυμασμό για την αντοχή του.

Ο πρωθυπουργός μετά από λίγο ανέβηκε και πάλι στο βήμα και με χιούμορ σχολίασε πως «στους αγώνες πρέπει πάντα να μένεις όρθιος».

1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα