Ο πρώην της Κλόε Καρντάσιαν αναίσθητος σε οίκο ανοχής – Βιάγκρα και ναρκωτικά κατέστρεψαν την καρδιά του

Μπορεί το ζευγάρι να επέλεξε χωριστούς δρόμους πριν λίγο καιρό, αλλά στα δύσκολα οι διαφορές τους μένουν στην άκρη. O λόγος για την Κλόε Καρντάσιαν και τον Λαμάρ Οντόμ, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα νέο και άκρως σοβαρό πρόβλημα, αυτή τη φορά… υγείας.

Πριν λίγες ώρες, ο Οντόμ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής 70 μίλια περίπου έξω από το Λας Βέγκας. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον «Ράντσο του Έρωτα», -όπως ονομάζεται ο οίκος- ο πρώην αστέρας του NBA

δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αυτή τη στιγμή ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο Desert View καθώς λόγω όγκου και ύψους δεν μπορούσε να μεταφερθεί μέσω ελικοπτέρου σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας. Σύμφωνα με φήμες ο Λαμάρ έκανε χρήση υπερβολικής δόσης μπλε χαπιών κι άλλων ουσιών.

Η Κλόε Καρντάσιαν όλες αυτές τις ώρες βρίσκεται συντετριμμένη δίπλα στον πρώην σύζυγό της. Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά κρίσιμη, καθώς η καρδιά του δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα νεφρά και οι πνεύμονές του.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο πρώην της Κλόε Καρντάσιαν αναίσθητος σε οίκο ανοχής – Βιάγκρα και ναρκωτικά κατέστρεψαν την καρδιά του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα