Ο Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά – Τι λέει στη νέα του βιογραφία για την Μέρκελ και το… μπούνγκα μπούνγκα

Είναι πάμπλουτος, είναι γυναικάς, καλοπερασάκιας και απίθανα επιρρεπής στα σκάνδαλα. Η ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον αδιάφορο. Το ίδιο απολαυστική αναμένεται να είναι και η νέα του βιογραφία που κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου με τίτλο «Ο δικός μου τρόπος (My Way).

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Στα κομμάτια της βιογραφίας που ήδη κυκλοφορούν, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφέρεται τόσο στις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, όσο και στους πολιτικούς φίλους

κι αντιπάλους.

Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί

Η Άνγκελα Μέρκελ έχει τη δική της, ξεχωριστή, αναφορά στο βιβλίο του Μπερλουσκόνι, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος συνωμότησε για να τον ανατρέψει από πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της κρίσης της ευρώ ζώνη το 2011.

«Πιστεύω ότι όλα τα προβλήματα μου με Άνγκελα Μέρκελ ξεκίνησαν όταν είχε αναφερθεί ότι την αποκάλεσα "μια αβάσταχτη κώλοχοντρή”», τονίζει, σημειώνοντας πάντως πως ποτέ δεν έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο.

« Ήταν μια εφεύρεση από μια ιταλική εφημερίδα, που δημιουργήθηκε από κάποιον που ήθελε να με καταστρέψει και να προκαλέσει μια σύγκρουση ανάμεσα σε μένα και την Άνγκελα» λέει χαρακτηριστικά.
Αξίζει πάντως να θυμηθούμε μία άλλη διαφορετική στιγμή μεταξύ του Μπερλουσκόνι και της Μέρκελ, που δείχνει γιατί μπορεί η Γερμανίδα Καγκελάριος να μην είχε και την καλύτερη δυνατή άποψη για τον Ιταλό ομόλογο της.

«Ήταν πράσινος από τη ζήλια του» λέει ο Μπερλουσκόνι για τον Νικολά Σαρκοζί και τονίζει πως ο Γάλλος τον φθονούσε τόσο για τις πολλές όμορφες γυναίκες που τον πλαισίωναν, όσο και για την περιουσία του «Όταν παντρεύτηκε την Κάρλα Μπρούνι ήρθε και μου είπε “τώρα είμαι τόσο πλούσιος όσο κι εσύ”»

«Έχω... αποπλανηθεί»

Για τις πολλές γυναίκες της ζωή του υπάρχει, όπως ήταν αναμενόμενο, ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. «Είμαι ένας γεννημένος γόης!» λέει ο Ιταλός και σημειώνει «Περισσότερο όμως κι από τις φορές που προσπάθησα να αποπλανήσω, έχω εγώ ο ίδιος αποπλανηθεί».

Οσο για την φήμη πως πήγε με 33 διαφορετικές γυναίκες μέσα σε δύο μήνες λέει: «Είμαι 74 χρονών και παρόλο που είμαι λιγάκι κάθαρμα, η ιδέα των 33 κοριτσιών μέσα σε δύο μήνες μου φαίνεται λίγο υπερβολική, ακόμη και για έναν άντρα που είναι 30».

Το... Μπούνγκα Μπούνγκα

Η φράση «μπούνγκα μπούνγκα» είναι από τις φράσεις – κατατεθέν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός εκατομμυριούχος εξηγεί πως προήλθε από ένα ανέκδοτο που μοιράστηκε με τον φίλο του, Καντάφι.

«Δύο Ιταλοί πολιτικοί συλλαμβάνονται στην ζούγκλα από μία άγρια φυλή. Ο αρχηγός της φυλής ρωτάει τον πρώτο πολιτικό “θέλεις μπούνγκα μπούνγκα ή να πεθάνεις;” Εκείνος του απαντάει μπούνγκα μπούνγκα που σήμαινε να τον... περάσει ολόκληρη η φυλή. Έρχεται η σειρά του 2ου που έχοντας δει τι σημαίνει το μπούνγκα μπούνγκα διαλέγει τον θάνατο κι ο αρχηγός της φυλής του λέει: «Εντάξει. Αλλά πρώτα θα κάνουμε λίγο μπούνγκα μπούνγκα».

Το τεράστιο κρεβάτι, το τζακούζι και οι πόρνες

Πέρα από τα όσα λέει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον εαυτό του, στο βιβλίο μιλούν γι' αυτόν και διάφορες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, αλλά και του θεάματος. Η πιο ξεχωριστή είναι ίσως του Τζόρτζ Κλούνεϊ που χαρακτήρισε την γνωριμία του με τον Μπερλουσκόνι ως μια από τις πιο εκπληκτικές βραδιές της ζωής του.

«Πήγα στο σπίτι του για να μιλήσω για το Νταρφούρ. Ήμουν πολύ καλά διαβασμένος. Εκείνος όμως επέμενε να μου δείξει το υπνοδωμάτιο του για το απίθανα μεγάλο κρεβάτι που του είχε κάνει δώρο ο Πούτιν.
Εξελίχθηκε σε ένα πολύ διαφορετικό βράδυ από ό, τι ο καθένας θα φανταζόταν. Του είπα πως έπρεπε να φύγω κι εκείνος μου έλεγε «Οχι. Πού θα πας, θα κάνουμε πάρτι σε λίγο», ενώ εγώ ήμουν κάπως «Πραγματικά, πρέπει να φύγω».

Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται και μία ατάκα του Ντέιβιντ Κάμερον στην σύζυγο του, πριν από μία προγραμματισμένη συνάντηση του Άγγλου πρωθυπουργού με τον Μπερλουσκόνι.
«Σαμάνθα, πρέπει να πάω στην Ιταλία – έχω δείπνο με τον Μπερλουσκόνι. Μην ανησυχείς όμως θα πάρω κάποιον μαζί μου για να με τραβήξει έξω από το τζακούζι πριν εμφανιστούν οι πόρνες»...

Και φυσικά, δεν μπορεί να μιλάμε για τον Μπερλουσκόνι χωρίς να θυμίζουμε την κορυφαία στιγμή του. Απολαύστε τον...

Μπορείται να βρειτε το βιβλίο εδώ

The post Ο Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά – Τι λέει στη νέα του βιογραφία για την Μέρκελ και το… μπούνγκα μπούνγκα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα