Ο πιο στιλάτος άντρας για το 2015 είναι ο Κάνιε Γουέστ! Το υπογράφει και το GQ [εικόνες]

Σε ένα από τα απόλυτα αρσενικά της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας εξελίσσεται ο Κάνιε Γουέστ, ακλουθώντας τα χνάρια της συζύγου, Κιμ Καρντάσιαν. Ο δημοφιλής ράπερ κατάφερε να αφήσει πίσω του το 17χρονο μοντέλο Lucky Blue Smith και να ανακηρυχτεί ο άντρας με το καλύτερο στυλ

για το 2015 από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του GQ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με 64 άνδρες στη λίστα για να φτάσουν στην τελική δυάδα ο Κάνιε και ο Lucky με τον πρώτο να κερδίζει με 520.119 ψήφους. Αν και σίγουρα έπαιξε ρόλο η μεγάλη επιρροή που έχει η Κιμ στο κοινό, ο γοητευτικός αγαπημένος της φαίνεται ότι έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του φαν κλαμπ.

Καταφέρνει πάντα να τραβά τα βλέμματα με στιλιστικές επιλογές, που δεν κρύβουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Bomber jackets, blazers, παντελόνια με χαμηλό καβάλο, άνετα t-shirts, καρό πουκάμισα και φυσικά τα αγαπημένα του μποτάκια, σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών, είναι τα συστατικά που συνθέτουν τα μοναδικά του outfits.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ο πιο στιλάτος άντρας για το 2015 είναι ο Κάνιε Γουέστ! Το υπογράφει και το GQ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα