Ο Παύλος Χαϊκάλης καταγγέλλει ότι επιχειρηματίας του έδινε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει πρόεδρο

Βαρύτατες καταγγελίες για τις οποίες, όπως είπε, έχει ενημερώσει ήδη τη Δικαιοσύνη έκανε ο ηθοποιός και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης αποκαλύπτοντας ότι έγινε προσπάθεια εξαγοράς του προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία,η προσπάθεια δωροδοκίας προέρχεται από επιχειρηματία, όχι πολιτικό και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαϊκάλης: «Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια σοβάρεψε».

«Μου

έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Μου έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», συνέχισε μιλώντας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο βουλευτής σημείωσε πως «έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο».

«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η καταγγελία του Λαζόπουλου

Το θέμα ξεκίνησε ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά στην ίδια εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, προσθέτοντας μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει!

Στη συνέχεια, ο κ. Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.

«Έχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για την κυρία Ξουλίδου.

«Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε», είπε, μάλιστα, στον ΑΝΤ1, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

The post Ο Παύλος Χαϊκάλης καταγγέλλει ότι επιχειρηματίας του έδινε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει πρόεδρο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα