Διαρροή email της Sony Pictures: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον δεν πρέπει να παίξει επειδή είναι μαύρος

Ακόμα μία διαρροή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την επίθεση των χάκερς στην Sony Pictures προκαλεί ακόμα περισσότερα σχόλια.
Στο συγκεκριμένο email, ένας παραγωγός του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε, γράφει στον πρόεδρο της Sony Pictures Μάικλ Λίντον πως ο βραβευμένος με Όσκαρ

Ντένζελ Ουάσινγκτον δεν πρέπει να συμμετέχει σε ταινίες με διεθνές ενδιαφέρον «διότι είναι μαύρος».

Και συνεχίζει να γράφει «Δεν λέω ότι η ταινία δεν έπρεπε να είχε γυριστεί ή ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν αφροαμερικανοί ηθοποιοί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ντένζελ Γουάσινγκτον είναι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του», ενώ προσθέτει «Στο εσωτερικό, ο ηθοποιός τα πάει καλά, αλλά έξω δεν έχει επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια».

Ο παραγωγός αναφέρει επίσης ότι «η Sony μερικές φορές φαίνεται ότι παραβλέπει το γεγονός ότι μία ταινία πρέπει να έχει καλές εισπράξεις στο εξωτερικό για να έχει μεγαλύτερα κέρδη και να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο, ειδικά σε ταινίες με μεγάλο προϋπολογισμό». Η ανταλλαγή των email μεταξύ του παραγωγού και του Μάικλ Λίντον έγινε μετά την πρεμιέρα του φιλμ «The Equalizer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

The post Διαρροή email της Sony Pictures: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον δεν πρέπει να παίξει επειδή είναι μαύρος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα